Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι το πρόσωπο-κλειδί στον εξευτελισμό Παπασταύρου και Μπρατάκου στη βίλα του Μαρινάκη

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Η “κοινωνική εκδήλωση”, η γιορτή δηλαδή του εφοπλιστή, Βαγγέλη Μαρινάκη, στην οποία παραβρέθηκαν, εξευτελίστηκαν και τελικά, εξαιτίας αυτής, οδηγήθηκαν στην παραίτηση οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, Παπασταύρου και Μπρατάκος, αποτελεί αφετηρία ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων.

Το οικοδόμημα της διεφθαρμένης και διαπλεκόμενης κυβέρνησης Μητσοτάκη τρίζει.

Σας έχω κι άλλο παρασκήνιο.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή μου, παρούσα στη βίλα του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν και η αδελφή του πρωθυπουργού, Ντόρα Μπακογιάννη, η κουμπάρα του εφοπλιστή. Λένε, ότι εκτός της στενής σχέσης με τον ολιγάρχη, η Ντόρα θέλησε κι εκείνη να διαδραματίσει το ρόλο της μεσάζουσας για να κλείσει το μέτωπο που έχει ανοίξει ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Σε αυτό το πλαίσιο, κάποιοι λένε ότι εκείνη, η Ντόρα δηλαδή, ήταν που κάλεσε τους Παπασταύρου και Μπρατάκο. “Ελάτε κι εσείς” τους είπε, “να περάσουμε ωραία στο σπίτι του Βαγγέλη”. Να σημειώσω εδώ πως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Παπασταύρου είναι εκείνος, ο οποίος εδώ και πολύ καiρό είχε πείσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι εκείνος θα έκλεινε το μέτωπο με τον εφοπλιστή, ο οποίος έχει πολλούς λόγους να είναι δυσαρεστημένος από την κυβέρνηση.

Οι κακοπροαίρετοι ισχυρίζονται ότι η Ντόρα κάλεσε τους δύο πρώην στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού για να τους παρασύρει και να εκτεθούν. Η στήλη σας διαβεβαιώνει ότι ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο, ειδικά στον Μπρατάκο, που είναι δικό της παιδί.

Τούς πήρε άθελά της στον λαιμό της; Έκανε λάθος υπολογισμό; Τι ακριβώς σχεδίαζε η Ντόρα; Θα μάθω και σας γράψω…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ