Η Νέα Αριστερά λέει ότι δήθεν δεν γνωρίζει και «ρίχνει στα σκυλιά» τον Ραπανάκη για τα εκατομμύρια του Μάρη – Μήπως γνωρίζει ο Ραπανάκης για το 1,3 εκατ. ευρώ;

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Την στιγμή που όλοι κάνουν ότι ανακαλύπτουν τον τροχό, εσείς, εδώ στο PERIODISTA.GR, με απόλυτη συνέχεια, από τις αρχές του καλοκαιριού του 2023, όταν είχε “λάμψει” το άστρο της Έφης Αχτσιόγλου, είχατε διαβάσει αναλυτικά για τον ρόλο της διαπλοκής στις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Είχατε διαβάσει για τον Δημήτρη Μάρη, για τους χορηγούς, για την Έφη Αχτσιόγλου και για την υπόλοιπη παρέα και τη σχέση των σημερινών αποστατών με τα επιχειρηματικά λόμπι. Όσοι είχατε διαβάσει, λοιπόν, δεν πέσατε από τα σύννεφα, τα γνωρίζατε όλα αυτά. Σε αυτή την εδώ τη στήλη γράφτηκαν όλα, με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και οι εμπλεκόμενοι δεν είχαν βγάλει άχνα.

Τώρα η Νέα Αριστερά, δηλαδή η παρέα της Έφης Αχτσιόγλου, λέει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το 1,3 εκατ. ευρώ που έδωσε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μάρης στη Νέα Αριστερά. Λέει, ότι αυτές τις συμφωνίες – ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ – τις είχε συνάψει η “Αυγή”.

Επομένως η Νέα Αριστερά καρφώνει τον τότε διευθυντή της “Αυγής” ένα δικό της παιδί. Ποιος ήταν ο διευθυντής της “Αυγής”, τότε που αποχώρησε μαζί από τους αποστάτες και υποβαθμίστηκε χαμηλώνοντας το κεφάλι, σε απλό συντάκτη πλέον; Ο Σπύρος Ραπανάκης.

Υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι αυτό το παιδάκι διαπραγματεύτηκε με τον Μάρη διαφήμιση ύψους 1,3 εκατ. ευρώ;

Εμείς, όμως, θα θέσουμε τα ερωτήματα για αρχή:

Τι γνωρίζει ο Σπύρος Ραπανάκης; Γιατί οι σύντροφοί του τον ρίχνουν στα σκυλιά;

Νομίζετε ότι έχουμε τελειώσει.

ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΑΚΟΜΗ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Σάλος: «Αγρότης-μαϊμού» τσέπωσε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ!

Έρχονται αποκαλύψεις-φωτιά: «Αγρότης-μαϊμού» φέρεται να πήρε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Έρευνες για το σκάνδαλο που σοκάρει την Ελλάδα