Η διαπλοκή εγκατέλειψε τώρα τον Ανδρουλάκη και παίζει τα ρέστα της για την Αχτσιόγλου

Η Πυθία αποκαλύπτει

Πριν από τις εκλογές του Μαΐου του 2023 η διαπλοκή, συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα και μέρος των συστημικών ΜΜΕ, “έπαιζαν” με πάθος Νίκο Ανδρουλάκη. Θυμάστε πόσο των προέβαλαν; Βλέπετε τώρα ότι τον έχουν εξαφανίσει; Ο Ανδρουλάκης έπεσε πρόθυμα τον ρόλο του. Διατήρησε με το κόμμα του διασπασμένο το χώρο της Κεντροαριστεράς. Αποστολή εξετελέσθη λοιπόν και τώρα τα μεγάλα συμφέροντα θα τον πετάξουν σαν στυμμένη λεμονόκουπα.

Βλέπετε, πριν από τις εκλογές του Μαΐου, δεν γνώριζαν ακόμη το τεράστιο εύρος της διαφοράς ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, οπότε έπρεπε να είναι έτοιμοι για οποιοδήποτε σενάριο. Η διαπλοκή είχε υποδείξει στον Νίκο Ανδρουλάκη να απορρίψει οποιοδήποτε ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Αλέξη Τσίπρα και τα μεγάλα συμφέροντα έκαναν τα αδύνατα δυνατά ώστε το ΠΑΣΟΚ να ενισχυθεί με διαρροές από τον ΣΥΡΙΖΑ προς το πάλαι ποτέ κραταιό Κίνημα.

Ο Ανδρουλάκης τους έκανε τη δουλειά, όχι μόνο έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όποτε χρειάστηκε και έναντι του Μητσοτάκη, για άλλους λόγους και σε παιχνίδια για… μεγάλα παιδιά.

Τώρα δεν τον χρειάζονται.

Τα δομημένα συμφέροντα δεν τον έχουν ανάγκη. Θα παίξουν τα ρέστα τους για την υπάκουη Έφη Αχτσιόγλου, την Έφη της διαπλοκής. Δεν την προορίζουν για πρωθυπουργό βέβαια, αλλά θεωρούν ότι χωρίς να απειλήσει τη Δεξιά θα ασκήσει πολιτική ευνοώντας τις δικές τους επιδιώξεις.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...