Η Αχτσιόγλου ετοιμάζεται να αντικαταστήσει τον Τσίπρα σε περίπτωση εκλογικής ήττας του ΣΥΡΙΖΑ

Η Πυθία αποκαλύπτει

Οι εκλογές της 21ης Μαΐου πλησιάζουν. Όλες οι δημοσκοπήσεις, ακόμη και αν πλέον βρίσκονται στα όρια του στατιστικού λάθους, δείχνουν ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτη και ο ΣΥΡΙΖΑ δεύτερος.

Αν επιβεβαιωθούν θα πρόκειται για μία τρομακτική προσωπική αποτυχία του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος πλέον θα έχει κερδίσει τον τίτλο του looser. Εξάλλου το καταλαβαίνουν όλοι. Πως μπορεί να ηττηθεί κάποιος από τον θίασο Μητσοτάκη; Και πόσες ήττες στη σειρά μπορεί να αντέξει ένας πολιτικός αρχηγός.

Όσα λέγονται σχετικά με το ότι στόχος του Τσίπρα είναι να συγκρατήσει δυνάμεις για να μην αμφισβητηθεί, είναι κουραφέξαλα. Είμαστε βέβαιοι ότι αν ο Αλέξης Τσίπρας ηττηθεί θα έχει την πολιτική ευθιξία να φύγει από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πολλά τα χρόνια που βρίσκεται εκεί και η φθορά θα είναι μεγάλη.

Για να τελειώνουμε. Ένα αποτέλεσμα υπάρχει για τον Τσίπρα: Η νίκη, έστω και αν αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνει πρωθυπουργός, διότι όλοι, ακόμαη και ο ίδιος γνωρίζει ότι δεν θα ξαναγίνει ακόμη πρωθυπουργός. Ίσως το 2025 ή το 2026 ή ακόμη και το 2027.

Το γνωρίζει και ο ίδιος και για αυτό προετοιμάζεται και προετοιμάζει την αγαπημένη του Έφη Αχτσιόχλου, η οποία έχει πάρει το ΟΚ ώστε να είναι ένα είδος μεταβατικής προέδρου.

Διαβάστε ολόκληρο το σχετικό παρασκήνιο ΕΔΩ

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ