Η ανικανότητα του επιτελικού τσίρκου Μητσοτάκη: Σε συνθήκες άπνοιας έχει καεί η μισή χώρα

Για επιτελική ανικανότητα στη διαχείριση των πυρκαγιών που συνεχίζουν να κάνουν στάχτη δάση και σπίτια κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος απαντώντας στη Νέα Δημοκρατία. Ο ίδιος υπενθυμίζει μάλιστα ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη ακύρωσε τους δασικούς χάρτες και το πρόγραμμα δασοπροστασίας διώχνοντας 5.066 εργαζόμενους.

«Σε συνθήκες άπνοιας έχει καεί η μισή χώρα. Ζούμε μια από τις χειρότερες οικολογικές καταστροφές και τα κυβερνητικά στελέχη το μόνο που κάνουν είναι να αλληλοσυγχαίρονται», σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλώντας την κυβέρνηση να σταματήσει «τα εύκολα λόγια και ας γίνει ότι είναι δυνατόν για το σβήσιμο των μετώπων που για άλλη μια φορά καίνε για μέρες με ελλιπή παρουσία εναέριων μέσων».

Παράλληλα, ο Ν. Ηλιόπουλος καλώντας τον πρωθυπουργό να «επιστρέψει στην πραγματικότητα, κάνοντας αρχή από το γραφείο του» επισημαίνει στον κυβερνητικό εκπρόσωπο να είναι πιο προσεκτικός, «ειδικά όταν αναφέρεται σε διακοπές. Αν δεν κατανοεί αυτή την συμβουλή, ας ρωτήσει τον κ. Μητσοτάκη».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ