«Ζητώ συγγνώμη από τον Δημήτρη Μπεκιάρη και το Periodista.gr…» (pic)

Σε δήλωση αποκατάστασης, μετά από εξώδικη διαμαρτυρία – δήλωση – πρόσκληση, προχώρησε ο δημοσιογράφος Ανδρέας Πετρόπουλος για όσα είχε αναφέρει τόσο στα social media, όσο και σε τηλεοπτική εκπομπή σε βάρος του εκδότη και διευθυντή του PERIODISTA.GR, Δημήτρη Μπεκιάρη:

Δήλωση αποκατάστασης

Στις 29-8-2023 σε ανάρτησή μου αναφέρθηκα στην ιστοσελίδα Periodista.gr του Δημητρίου Μπεκιάρη χαρακτηρίζοντάς την ”πληρωμένη σαβούρα” και τον ίδιο ”νούμερο”, ενώ στις 30-8-2023 τον χαρακτήρισα ως ”λαμόγιο”. Την ίδια ημέρα στις 30-8-2023 σε εμφάνσιή μου στον τηλεοπτικό σταθμό ONE CHANNEAL στην εκπομπή ONE TALK του δημοσιογράφου Τάκη Χατζή αναφέρθηκα σε ”λαθρόβια site” , σε ”κάτι τύπους περίεργους” ”κάτι δημοσιογραφίσκους περίεργους, οι οποίοι επιτίθενται χυδαία, ακόμη κα ισε δημοσιογράφους” και στη συνέχεια ως παράδειγμα αναφέρθηκα στην ιστοσελίδα Periodista.gr του Δ. Μπεκιάρη με την αναφορά ‘ αυτό πως το λένε ; Periodista ; έχει περίοδο;”.

Άπαντα τα ανωτέρω, δηλώνω δημόσια, κατόπιν νεότερης έρευνάς μου, ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και αποτελούν προϊόν κακής πληροφόρησης μου, δεν είχα πρόθεση να τον προσβάλλω και ως εκ τούτου με την παρούσα ανακαλώ το σύνολο των χαρακτηρισμών, αφού ως διαπίστωσα ότι είναι προσβλητικά για τον Δημήτριο Μπεκιάρη και το site Periodista .gr και τους πλήττουν ως αναληθή. Ζητώ συγνώμη και ανακαλώ το σύνολο των ανωτερω χαρακτηρισμών

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ