Ε όχι και διακινητής μαύρου χρήματος – Ο Βαξεβάνης απαντά βγάζοντας στη φόρα πόσα χρήματα παίρνει από την εταιρεία του πεθερού του Γεραπετρίτη (pic)

Διαβάστε τι γράφει το documento του Κώστα Βαξεβάνη:

Στην προσπάθειά τους να βγάλουν ενοχοποιητικό πόρισμα στο Documento μέσα σε μία νύχτα, έκαναν όπως έχουμε ήδη δημοσιοποιήσει το πρωτοφανές:

Εμφάνισαν τα τιμολόγια με μεγάλες εκπτώσεις προς τους πελάτες διαφημιζόμενους του Documento, ως στοιχεία που υποκρύπτουν συναλλαγές κάτω από το τραπέζι.

Δηλαδή, σε όποιον έκανε μεγάλη έκπτωση το Documento, αποτελεί, για την ελέγκτρια του Α’ ΕΛΚΕ Αικατερίνη Λυμπεροπούλου, βεβαιότητα διακίνησης μαύρου χρήματος.

Μετά την γκάφα να εμφανίσουν ως διακινητές μαύρου χρήματος τα ΕΛΠΕ, την ΕΘνική τράπεζα, το Πανεπιστήμιο Αθηνών, τον ΕΔΟΕΑΠ, την τράπεζα Πειραιώς, τη ΔΕΠΑ, τον όμιλο Γερμανού, τα ΕΣΠΑ, τα ελληνικά υπουργεία και πολλές πολυεθνικές, φτάνουν στο σημείο να «χτυπάνε» απευθείας στο… Μαξίμου!

Η ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, η οποία ως καλός πελάτης είχε έκπτωση 90% από το Documento, είναι πέραν πάσης αμφιβολίας χρηματοδότης του Documento με μαύρο χρήμα. Δηλαδή, η εταιρεία του κ. Περιστέρη, πεθερού του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη, «νταραβεριζόταν» με το Documento με μαύρο χρήμα.

Ευτυχώς που η εφημερίδα δεν είχε διαφημιστικές δωσοληψίες με τη Zeus & Dione, γιατί θα κατηγορούσαν ακόμη και τη γυναίκα του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ