«Επιτίθενται ανήθικα στον Κουτσούμπα που είπε το αυτονόητο» – Τι λέει πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ για «συριζαίους βουλευτές ηρακληδείς του Προεδρικού Στέμματος»

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας στέκεται στο πλευρό του Δημήτρη Κουτσούμπα αναφορικά με τη δήλωση για τους «sugar daddies», η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από κυβέρνηση και αντιπολίτευση.

Ο καθηγητής αιματολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Σορβόννης που αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή Κασσελάκη, κάνει λόγο για «θλιβερούς ατζέντηδες ιδωτικων ομίλων» και «συριζαίους βουλευτές ηρακληδείς του Προεδρικού Στέμματος» που «επιτίθενται ανήθικα στον Γραμματέα του ΚΚΕ που είπε το αυτονόητο».

Όλη η ανάρτηση:

«Θλιβεροί ατζέντηδες των ιδωτικων ομίλων ετοιμάζονται να στήσουν μαγαζία με ταμπέλα «Πανεπιστήμιον» ανοιξαμε και σας περιμένουμε!

Από δίπλα συριζαίοι βουλευτές ηρακληδείς του Προεδρικού Στέμματος (Παππας Λινού) ρίχνουν στην «αγορά» την «συνταγματική νομιμότητα»: Ναι μετά την αναθεώρηση του άρθρου 16 θα ανοίξουν τα μαγαζιά και θα σας περιμένουν!

Και όλοι μαζί επιτίθενται ανήθικα στον Γραμματέα του ΚΚΕ που είπε το αυτονόητο: εκει που τα κοινωνικά δικαιώματα γίνονται εμπόρευμα η φτώχια φέρνει πορνεία.

Δειτε τα σχετικά δημοσίευματα γαλλικων δεξιών εφημερίδων (Le Figaro) Δειτε το reportage της γαλλικής τηλεόρασης και αφού κάνετε την αυτοκριτική σας για την αποπροσανατολιστική αντιπαράθεση, επικεντρωθειτε στον βασικό στοχο: κανένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο.

Αυτός ο νόμος θα καταργηθει και όλα τα ιδιωτικα μαγαζια θα κλεισουν με το νεο συσχετισμό πολιτικων δυνάμεων που θα προκυψει από τις σημερινές κοινωνικές συγκρούσεις».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ