Εντολή Μητσοτάκη: «Να κάνετε τα πάντα για να κερδίσει η Έφη Αχτσιόγλου»

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Όλη η Ελλάδα έχει καταλάβει πλέον ότι η Διαπλοκή και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, βεβαίως-βεβαίως, έχουν επενδύσει πολλά στην προοπτική της ακίνδυνης και υπάκουης Έφης Αχτσιόγλου.

Γνωρίζουν ότι με την Έφη Αχτσιόγλου στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, το σημερινό κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα καταγράψει μονοψήφια ποσοστά και θα περιοριστεί σε αυτά, με αποτέλεσμα να ανοίξει ο δρόμος για ολοκληρωτική και μακρόχρονη κυριαρχία της Δεξιάς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από το Μέγαρο Μαξίμου έχει δοθεί οδηγία στα ΜΜΕ μεγάλου επιχειρηματικού ομίλου, σε δημοσιογράφους που δέχονται απευθείας εντολές, αλλά και στο σύστημα που στηρίζει επικοινωνιακά τη σημερινή κυβέρνηση να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις την Έφη Αχτσιόγλου.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο, αναγνώστριες και αναγνώστες μου, συντρόφισσες και σύντροφοι, παρακολουθείτε με έκπληξη λιβανιστήρια του Μητσοτάκη να αποθεώνουν την Έφη Αχτσιόγλου και ΜΜΕ της διαπλοκής να την αγκαλιάζουν, να μην την αδικούν και να εξαπολύουν βρόμικες επιθέσεις στον Στέφανο Κασσελάκη που αποτελεί και το πραγματικό αντίπαλο δέος στον Μητσοτάκη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ