Ελον Μασκ: Ο Ρεπουμπλικανός που τον θέλει σύμβουλό του στον Λευκό Οίκο

Ο Ινδός εκατομμυριούχος που διεκδικεί το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2024, Βιβέκ Ραμασουάμι, έθεσε την Παρασκευή τον Έλον Μασκ ως πιθανό σύμβουλο του Λευκού Οίκου σε περίπτωση που κερδίσει την προεδρία του χρόνου, σύμφωνα με το NBC News.

Η υποστήριξη για την υποψηφιότητα του Ραμασουάμι έχει αυξηθεί τις τελευταίες εβδομάδες και βρίσκεται κοντά στον Ρον ΝτεΣάντις, ο οποίος θεωρείται ότι είναι ο πιο άμεσος ανταγωνιστής του Ντόναλντ Τραμπ που είναι το μεγάλο φαβορί.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια μιας εκστρατείας στην Αϊόβα, ο επιχειρηματίας μίλησε με εκτίμησε για τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου. «Μου άρεσε που πρόσφατα γνώρισα καλύτερα τον Έλον Μασκ. Εκτιμών ότι θα είναι ένας ενδιαφέρων σύμβουλός μου», είπε.

Βέβαια δεν ήταν πάντα ρόδινη η μεταξύ τους σχέση. Ο Ραμασουάμι στο παρελθόν είχε εκφραστεί επικριτικά για την εξαγορά του Twitter από τον Μασκ και τον μεγάλο αριθμό απολύσεων στις οποίες προχώρησε ο δισεκατομμυριούχος.

«Αυτό που έκανε στο Twitter είναι ένα καλό παράδειγμα του τι θέλω να κάνω στο διοικητικό κράτος», δήλωσε πάντως ο Ραμασουάμι στο Fox Newsνωρίτερα αυτό το μήνα. «Βγάλτε το 75% του κόστους νεκρού βάρους. Βελτιώστε την πραγματική εμπειρία αυτού που υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει».

Από την πλευρά του ο Μασκ, σε ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter) νωρίτερα αυτό το μήνα είπε ότι ο 38χρονος Ραμασουάμι είναι «ένας πολλά υποσχόμενος υποψήφιος».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ