Εκπρόσωπος τύπου ΕΛΑΣ για τη δολοφονία της 28χρονης: «Τα περιπολικά είναι και ταξί»

Τις λάθος ενέργειες που έγιναν από την πλευρά των αστυνομικών στην περίπτωση της 28χρονης Κυριακής Γρίβα η οποία μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου την περασμένη Δευτέρα έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων παραδέχεται η ΕΛΑΣ.

Ο 39χρονος δολοφόνος πέρασε χθες το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού. Εμφανίστηκε ψυχρός και κυνικός ενώ υποστηρίζει πως δεν θυμάται τι έκανε και ζητά να του αποδοθεί το ακαταλόγιστο καθώς αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν έχει κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας και είναι χρήστης ναρκωτικών.

Μιλώντας σήμερα το πρωί σε εκπομπή του Ant1 η εκπρόσωπος τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου ανέφερε πως δεν έγιναν ενέργειες που έπρεπε ενώ τόνισε πως «τα περιπολικά είναι και ταξί», σχολιάζοντας με αυτό τον τρόπο την απάντηση που έλαβε η 28χρονη όταν ζήτησε από την Άμεση Δράση ένα περιπολικό να την μεταφέρει με ασφάλεια στο σπίτι της.

Συγκεκριμένα είπε:

«Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοια εικόνα, να δολοφονείται μια νεαρή γυναίκα μπροστά από τη σκοπιά ενός αστυνομικού τμήματος. Το περιπολικό είναι και ταξί. Το περιπολικό γίνεται οποιοδήποτε όχημα για να προστατεύσει κάποια ανθρώπινη ζωή. Υπήρχαν όλα τα εφόδια για να προστατευτεί η 28χρονη. Δεν έγιναν ενέργειες που έπρεπε».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ