«Είσαι απαράδεκτος…», «Ηρέμησε…» – Άγριο επεισόδιο ανάμεσα σε Άδωνι και Παπαχελά μπροστά στη Σία Κοσιώνη – Τσιρίδες και ουρλιαχτά στον ΣΚΑΪ (vid)

Τις πραγματικές απόψεις του για την πολιτική, εξέφρασε ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος με σκαιό ύφος, εξερράγη εναντίον του δημοσιογράφου Αλέξη Παπαχελά και των υπολοίπων συμμετεχόντων στο τηλεοπτικό πάνελ του ΣΚΑΪ.

Ο προερχόμενος από το ΛΑΟΣ και αντιπρόεδρος πλέον της ΝΔ, υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, απαντώντας στον Αλ. Παπαχελά δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι δεν τον ενδιαφέρει η συμμετοχή των πολιτών σε ένα δημοκρατικό καθεστώς.

Συγκεκριμένα ο διευθυντής της Καθημερινής απευθυνόμενος στον Αδ. Γεωργιάδη του είπε ότι «με τέτοιου είδους πολιτική αντιπαράθεση, η αποχή θα πάει στο 70%». Απαντώντας ο γνωστός για το παρελθόν του «γαλάζιος» υπουργός έφτασε στο σημείο να δηλώσει: «Ας πάει. Εγώ διέκοψα;».

Στη συνέχεια, ο υπουργός Εργασίας μαινόμενος δεν άκουγε τον ίδιο δημοσιογράφο οποίος έθετε μετ’επιτάσεως, το σοβαρό για την ποιότητα της Δημοκρατίας ζήτημα της αποχής του εκλογικού σώματος από τις εκλογές, λέγοντάς του ότι «είναι ένα πρόβλημα (σ.σ. η αποχή) το οποίο πρέπει να κουβεντιάσουμε». Καλώντας τον να επιδείξει ψυχραιμία, ο Αλ. Παπαχελάς απευθύνθηκε και πάλι στον Αδ. Γεωργιάδη που ούρλιαζε, λέγοντάς του ότι «σας είπα ότι αυτό (σ.σ. η αποχή) δεν κάνει καλό. Αυτό σας είπα αν το καταλάβατε».

Υπενθυμίζεται η αποχή στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών κατέγραψε αρνητικό ρεκόρ. Συγκεκριμένα, μόλις το 40,5% των πολιτών πήγαν στις κάλπες των δημοτικών εκλογών ενώ όσον αφορά στις περιφέρειες η συμμετοχή πέφτει σε ακόμη πιο χαμηλά επίπεδα αγγίζοντας το 35%.

Σε λίγο το βίντεο

ΠΗΓΗavgi.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ