Είναι μαγικό: Με πληρωμένες καταχωρήσεις εμφάνισαν (ξανά) τον εξαφανισμένο Δημήτρη Τζανακόπουλο στο πλευρό της Έφης Αχτσιόγλου

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Δεν απαιτείται μεγάλη προσπάθεια για να ξεμπροστιάσει κανείς το βρόμικο παιχνίδι της Διαπλοκής υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου και σε βάρος της Πατρίδας και Δημοκρατικής Παράταξης.

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία το επιτελείο της Έφης και τα ΜΜΕ της διαπλοκής θα ήταν για γέλια, αν δεν ήταν για κλάματα.

Εκεί γύρω στον Δεκαπεντάυγουστο τα ΜΜΕ της διαπλοκής, εμφανώς συγκινημένα, παρουσίαζαν τις αναρτήσεις της “Μαρέβας των Φτωχών”, δηλαδή της Έφης Αχτσιόγλου από τις διακοπές της.

Ακολούθως σημείωσα ότι οι επικοινωνιολόγοι (Αλήθεια, έχει τους ίδιους με τον Μητσοτάκη; Ακόμη δεν μας έχουν απαντήσει) της Έφης της Διαπλοκής έχουν εξαφανίσει κυριολεκτικά τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, ιδιαίτερα μετά τα βίαια μετεκλογικά γεγονότα της Κουμουνδούρου.

Και ξαφνικά! Τσουπ… εμφανίζονται ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ από ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις οποίες οι διακοπές της Έφης Αχτσιόγλου μετατρέπονται σε διακοπές της Έφης Αχτσιόγλου με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο. Και ξαφνικά! Τσουπ… Εμφανίζονται αυθόρμητες φωτογραφίες του Δημήτρη Τζανακόπουλου από παραλίες στο Πήλιο.

Μα καλά, σε χαζούς νομίζουν ότι απευθύνονται

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ