Δύσκολα θα παραμείνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μετά τις ευρωεκλογές ο Νίκος Ανδρουλάκης

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Τα μηνύματα που φθάνουν στο μαντείο μου για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη δεν είναι καλά για τον ίδιο. Το πολιτικό του μέλλον είναι δυσοίωνο. Δεν είναι μόνο οι σκελετοί που βρίσκονται στην ντουλάπα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Είναι και το πολιτικό περιβάλλον το οποίο δεν είναι ευνοϊκό. Τα σημάδια δείχνουν ότι δύσκολα θα παραμείνει στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρος Νίκος.

Το κόμμα του, επί των ημερών του στην ηγεσία, αδυνατεί να κεφαλαιοποιήσει τη φθορά του ΣΥΡΙΖΑ και να επωφεληθεί. Η εσωκομματική κρίση είναι εμφανής και η κομματική πειθαρχία, όπως έδειξε η υπόθεση με τα ομόφυλά ζευγάρια, αλλά και εκείνη με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, δεν υφίσταται.

Το ΠΑΣΟΚ θα είναι, όπως τουλάχιστον δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές, αλλά με ποσοστό που δεν θα επιτρέπει πανηγυρισμούς. Μάλιστα, όπως βλέπουμε, τα ποσοστά του πέφτουν παράλληλα με την πτώση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ. Άρα ο Νίκος Ανδρουλάκης και το κόμμα του δεν κερδίζουν. Αν αποτύχει, θα τεθεί ζήτημα ηγεσίας. Οι δελφίνοι καραδοκούν, έστω και αν δεν είναι απολύτως ευδιάκριτο ποιοι είναι. Όπως σας έχω αποκαλύψει, όμως, ένα από τα πρόσωπα που κύκλοι εντός κι εκτός ΠΑΣΟΚ προωθούν για την ηγεσία του πάλαι ποτέ κραταιού Κινήματος είναι ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Για ένα μπορώ να σας διαβεβαιώσω. Οι ευρωεκλογές θα είναι ο τερματικός σταθμός της φιλόδοξης πολιτικής καριέρας του πολιτικού από την Κρήτη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ