«Δύο φορές ετοιμοθάνατη – Γλίτωσα γιατί προσεύχομαι» – Σοκάρει η Λιάνα Κανέλλη (vid)

Συγκλονίζουν τα όσα είπε η Λιάνα Κανέλλη για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της.

«Με είχαν ετοιμοθάνατη δύο φορές» τόνισε στην τηλεόραση του ANT1 η βουλευτής του KKE και εξήγησε πώς κατάφερε να κρατηθεί ζωντανή μετά από 10 ημέρες στη ΜΕΘ.

«Εμένα με έσωσε ότι πήγα στο νοσομοείο αμέσως. Έπαθα πνευμονία από αμέλεια και γι’ αυτό θυμώνω πολύ με τον εαυτό μου. Έπρεπε να κάνω το εμβόλιο για τον πνευμονιόκοκκο αλλά το αμέλησα» είπε στην εξομολόγησή της.

«Πάω πρωτοχρονιά κάπου και παθαίνω πνευμονία από πνευμονιόκοκκο. Έκανα 39 πυρετό και ένιωθα δυσφορία. Πήρα τη γιατρό μου και μου είπε “έλα στο νοσοκομείο” να κάνουμε εξετάσεις, δεν είσαι 25 ετών. Έλα όμως που μαζί με την πνευμονία κόλλησα και Αναπνευστικό Συγκυτιακό Ιό (RSV), στις 3 Ιανουαρίου. Μαζί τα δύο αυτά με λιώσανε. Μπήκα Τετάρτη στο νοσοκομείο, την Παρασκευή έχουν ελέγξει πνευμονία, ήταν κάτω δεξιά στον πνεύμονα. Μπαίνω μέσα, όμως, και καταρρέω. Έπαθα βρογχόσπασμο, οι βρόγχοι, δηλαδή, που δεν έχουν την ίδια ελαστικότητα επειδή είμαι καπνίστρια έκαναν ένα σπασμό και δεν ανάπνευσα ξανά» επισήμανε.

«Με διασωλήνωσαν και μπήκα 10 μέρες στη ΜΕΘ, ενώ εγώ έλεχα να μην με διασωληνώσουν και ευτυχώς δεν άκουσαν τη χαζομάρα μου αυτή. Δοκίμασαν να με σηκώσουν, άντεξαν τα νεφρά, η καρδιά και το συκώτι επειδή δεν πίνω. Αν έπινα, δεν θα ζούσα» αποκάλυψε η Λιάνα Κανέλλη.

Όπως είπε «με είχαν ετοιμοθάνατη δύο φορές. Δύο φορές ήταν σίγουρο ότι δεν… Γλίτωσα γιατί προσεύχομαι και γιατί με στήριξαν οι δικοί μου άνθρωποι. Όποιος μπει στη ΜΕΘ, έχετε εμπιστοσύνη. Δεν χάνεται ο άνθρωπος. Εγώ άκουγα τα παντα στη ΜΕΘ, έβλεπα και πολλούς εφιάλτες».

«Τα έκανα πάνω μου όταν κατάλαβα τη διασωλήνωση. Σκέφτηκα, προσέξτε το παιδί μου, γιατί θα πεθάνω. Εμένα με έσωσαν οι άνθρωποι που με αγαπάνε, οι σύντροφοι που με αγαπάνε» ανέφερε.

Μετά την έξοδό της από τη ΜΕΘ η Λιάνα Κανέλλη είπε ότι έχασε 14 κιλά μυική μάζα και «όταν βγήκα για 2-3 μέρες δεν μπορούσα να σηκώσω το χέρι μου να ακουμπήσω το κινητό μου. Ήρθε το παιδί μου και έκρυβα το χέρι μου για να μην δει το τρέμουλο».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...