Δύο μεγαλοεπιχειρηματίες και μία πρεσβεία ισχυρού ευρωπαϊκου κράτους θα καθορίσουν τις αποφάσεις Ανδρουλάκη

Η Πυθία αποκαλύπτει

Μιας και πολύ λόγος γίνεται για κυβέρνηση “Ειδικού Σκοπού” πρέπει να σας αποκαλύψω κάτι.

Υπάρχει και πολιτικός αρχηγός Ειδικού Σκοπού και αυτός δεν είναι άλλος από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ήρθε για να διαδραματίσει συγκεκριμένο ρόλο. Ακόμη και το timing της καταγγελίας του για τις υποκλοπές πριν από περίπου έναν χρόνο, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο ασκεί τα καθήκοντά του είναι αποκαλυπτικά του ρόλου που διαδραματίζει στα δημόσια πράγματα.

Όπως σας έχω αποκαλύψει ήδη από τον περασμένο Αύγουστο, ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο εκλεκτός δύο πανίσχυρων επιχειρηματών, που ο κάθε ένας από τους δύο για τους δικούς του λόγους τον θέλει σε οποιαδήποτε κυβέρνηση, ώστε όποτε χρειαστεί να απειλούν με απόσυρση του (άρα ανατροπή της όποιας κυβέρνηης συνεργασίας) σε περίπτωση που δεν γίνεται η δουλειά τους, ή τέλος πάντων τον θέλει ως ρυθμιστικό της πολιτικής ζωής παράγοντα (Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ).

Εκτός των επιχειρηματιών ο Νίκος Ανδρουλάκης συνδέεται και μία Πρεσβεία ισχυρού ευρωπαϊκού κράτους, η οποία μαζί με τον έναν τουλάχιστον από τους δύο επιχειρηματίες, διαδραμάτισε κεντρικό ρόλο στις αποφάσεις που έλαβε σχετικά με τον τρόπο που κινήθηκε στην υπόθεση των υποκλοπών.

Οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι οι τρεις παραπάνω παράγοντες θα παίξουν και τώρα κεντρικό ρόλο στις αποφάσεις που θα λάβει ο Νίκος Ανδρουλάκης την επομένη των εκλογών.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ