Δραματικές ώρες για τον Γιώργο Αυτιά – Το μεγάλο πάθος και η απάντηση του Μαρινάκη (vid)

Ο τηλεπαρουσιαστής προσπαθεί εδώ και χρόνια να ενταχθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ και ελπίζει αυτή τη φορά να μην τον αφήσουν εκτός

Δραματικές ώρες περνά για μια ακόμα φορά ο Γιώργος Αυτιάς καθώς πλησιάζει η ώρα του Ευρωεκλογών και προσπαθεί με νύχια και με δόντια – και με την στοχοπροσηλωμένη δημοσιογραφία που ασκεί κάθε σαββατοκύριακο από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ – να δικαιωθεί και να ενταχθεί στο γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο.

Ήδη τα πρώτα δημοσιεύματα που τον φέρνουν εντός του πλάνου του Κυριάκου Μητσοτάκη έκαναν την εμφάνισή τους ενώ το θέμα τέθηκε και στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Ο Παύλος Μαρινάκης, όπως αναμενόταν, δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε διέψευσε τις πληροφορίες για τον γαλάζιο Αυτιά. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αρκέστηκε να πει «δεν έχω κάποιο σχόλιο να κάνω είναι μακριά οι ευρωεκλογές».

Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Αυτιάς το 2019 ήταν σίγουρος ότι θα έμπαινε γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο και έμεινε ενεός όταν τελικά δεν επελέγη από τον Μητσοτάκη με αποτέλεσμα να πετάει από τον αέρα του ΣΚΑΪ καρφιά για τον αποκλεισμό του.

Πληροφορίες της εποχής ανέφεραν ότι εναλλακτικά του είχε προταθεί να μπει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Β΄Πειραιά, όμως, ο Αυτιάς το αρνήθηκε καθώς το όνειρό του είναι η Ευρωβουλή.

ΠΗΓΗavgi.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...