Διασυρμός στο διαδίκτυο: Αηδίασε ολόκληρος ο δημοκρατικός κόσμος με την Εφημερίδα των Συντακτών που πέρασε στο στρατόπεδο Μητσοτάκη (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αηδία σε ολόκληρο τον δημοκρατικό κόσμο προκαλεί η στάση της Εφημερίδας των Συντακτών, η οποία όσο περνά ο καιρός θυμίζει όλο και περισσότερο την “Αυριανή” στις δόξες της.

Οι επιθέσεις της στη νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Στέφανο Κασσελάκη είναι πιο σκληρές ακόμη και από τους πιο φανατικούς οπαδούς του Μητσοτάκη. Η στάση της δημιουργεί ερωτήματα για τον ρόλο που διαδραματίζει μία εφημερίδα η οποία σταδιακά έχει χάσει τους αναγνώστες της με αποτέλεσμα να κινείται στη σφαίρα της ανυποληψίας. Ωστόσο, οι… “Συντάκτες” της “Εφημερίδας των Συντακτών” θα έχουν τους λόγους τους. Εξάλλου οι εποχές είναι δύσκολες για τον Τύπο και από ότι μαθαίνω θα… γίνουν δυσκολότερες διότι την προδοσία πολλοί την αγάπησαn, τον προδότη ουδείς.

Τώρα τα “λαγωνικά” της Εφημερίδας των Συντακτών, αντί να κάνουν αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη σκαλίζουν το παρελθόν του Στέφανου Κασσελάκη. Σύντομα θα σας πούμε και για τις δουλίτσες που κάνουν κάποιοι από τους “Συντάκτες” της “Εφημερίδας των Συντακτών”. Νομίζουν ότι απευθύνονται σε ηλιθίους. Ωστόσο ο κόσμος θα μάθει πως… ζουν κάποιοι “Συντάκτες”.

Προφανώς η Εφημερίδα των Συντακτών έχει διασυρθεί στο διαδίκτυο. Δεν θα αναμεταδώσουμε τα σχόλια γιατί είναι πολύ σκληρά.

Δείτε, όμως, το σημερινό τους άρθρο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ