Διασυρμός: Μαρία Αναστασοπούλου έλα με φόρα

Ευτυχώς που ο Αλέξης Τσίπρας δεν παραιτήθηκε από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της Τετάρτης που η Μαρία Αναστασοπούλου παρουσιάζει την “Αρένα” στον ΑΝΤ1! Δεν υπήρχε περίπτωση να διακόψει την αποκλειστική συνέντευξη που φιλοξενούσε για να μεταδώσει την είδηση της παραίτησης Τσίπρα! Δεν αστειεύεται με τη σκαλέτα (της εκπομπής) η Μαρία!

Διαβάστε παρακάτω τι γράφει το enimerosi24.gr:

Οπως τις προάλλες με το ναυάγιο στα διεθνή ύδατα ανοιχτά της Πύλου… Μπορεί όλος ο κόσμος να μέτραγε πνιγμένους, η Μαρία μέτραγε τα ράντζα του ΕΣΥ που είχε ετοιμάσει με τους συνεργάτες της… Σε κάτι τέτοια είναι σπαθί, δείχνει χαρακτήρα, δεν λοξοκοιτάει… Βλέπει μόνο τον στόχο της! Μπράβο Φαίδων! Ε, συγγνώμη, μπράβο Μαρία!

Φαντάσου τώρα Τετάρτη βράδυ που φιλοξενεί αποκλειστική συνέντευξη του επικεφαλής του κόμματος “Σπαρτιάτες” ανάμεσα σε σβάστικες και περικεφαλαίες, να πρέπει να διακόψει για να μεταδώσει ότι ένας αρχηγός κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τού ήρθε να παραιτηθεί (νυχτιάτικα)! Ευτυχώς, Άγιο είχαμε και περίμενε ο Αλέξης να ξημερώσει Πέμπτη να έχει ανοίξει και το Ζάππειο!

Πάντως με αυτά και με αυτά η Μαρία Αναστασοπούλου κατάφερε να ξεκολλήσει από το 3% και να προσεγγίσει το 7%. Οπως λέμε εφτά χρόνια γάμου ή εφτά χρόνια φαγούρα… Ένα τέτοιο εφτά! Προχθές λοιπόν Τετάρτη φιλοξενώντας τον τύπο που κινείται με το καύσιμο του Κασιδιάρη ξεκόλλησε από το τρία! Τι ξεκόλλησε, πήρε φόρα και άγγιξε στο σύνολο και στο δυναμικό κοινό το 7,5%! Και σ´ ανώτερα!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...