Δημοσκόπηση-σοκ: Τι ποσοστά παίρνει ο Αχιλλέας Μπέος στις δημοτικές εκλογές (pics)

Κυριαρχία και άνετη εκλογική νίκη του Αχιλλέα Μπέου στον Βόλο στις δημοτικές εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή δείχνει δημοσκόπηση που διεξήγαγε η εταιρεία Opinion Poll για λογαριασμό του τοπικού σάιτ TheNewspaper.gr.

Η έρευνα έγινε σε εξεταζόμενο πληθυσμό ηλικίας άνω των 17 ετών με δικαίωμα ψήφου σε μέγεθος δείγματος 637 νοικοκυριά, το χρονικό διάστημα από 25/9 έως 27/9/2023. Συνεπώς διεξήχθη πριν από τα τελευταία δύο περιστατικά με πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Μπέο, όταν από τη μια έπιασε τη μάνικα και κατέβρεξε στέλεχος αντίθετου εκλογικού στρατοπέδου και από την άλλη προέβη στην πρωτοφανή κίνηση να χαστουκίσει πολίτη, έναν πλημμυροπαθή της πόλης του που έχασε το σπίτι του στην τεράστια καταστροφή που χτύπησε τον Βόλο.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, οι πολίτες σε ποσοστό 34,5% δηλώνουν «Πολύ» ικανοποιημένοι, σε ποσοστό 30,07% δηλώνουν «Αρκετά» ικανοποιημένοι, «Λίγο» ικανοποιημένοι δηλώνει το 16,3% και «Καθόλου» ικανοποιημένοι το 17,8%.

Δημοτικές εκλογές στον Βόλο: Με 61,9% επιθυμούν να εκλεγεί ο Μπέος

Οι ερωτώμενοι πολίτες του Βόλου απαντούν σε ποσοστό 61,9% ότι επιθυμούν να επανεκλεγεί το Αχιλλέας Μπέος στο αξίωμα του δημάρχου και για την επόμενη θητεία. Το 31,3% επιθυμεί να εκλεγεί κάποιος άλλος υποψήφιος, ενώ το 6,8% δεν απαντά.

Θετικές-αρνητικές γνώμες για τους υποψηφίους δημάρχους του Βόλου

Ο Αχιλλέας Μπέος καταγράφει τις περισσότερες θετικές και τις περισσότερες αρνητικές γνώμες των ερωτώμενων πολιτών.

Το 52% έχει θετική άποψη, το 15,2% μάλλον θετική γνώμη για τον δήμαρχο Βόλου, ενώ το 30,7% έχει αρνητική ή μάλλον αρνητική άποψη.

Για τον Νίκο Παπαπέτρο το 22,8% έχει θετική άποψη, το 16% έχει μάλλον θετική άποψη και το 14,4% αρνητική ή μάλλον αρνητική άποψη. Ωστόσο, το 24,5% δηλώνει ότι τον έχει ακουστά, αλλά δεν έχει σαφή άποψη για εκείνον, ενώ το 5,2% δεν τον γνωρίζει καν.

https://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?client=ca-pub-

Για τον Απόστολο Ριζόπουλο το 11,6% έχει θετική άποψη, το 9,9% έχει μάλλον θετική άποψη και το 15,4% έχει αρνητική ή μάλλον αρνητική άποψη. Το 44,3% δηλώνει ότι τον έχει απλά ακουστά, ενώ τι 6,2% ότι δεν τον γνωρίζει.

ΠΗΓΗfimotro.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ