Δημοσκόπηση-βόμβα για τον Δήμο Αθηναίων: Μπορεί να χάσει ο Κώστας Μπακογιάννης στον δεύτερο γύρο (pics)

Διόλου ευχαριστημένοι με τη θητεία του Κώστα Μπακογιάννη είναι οι δημότες της Αθήνας καθώς σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που βλέπει το φως της δημοσιότητας, μία ανάσα πριν την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, σχεδόν ένας στους δύο ερωτηθέντες δήλωσε «καθόλου ικανοποιημένο».

Συγκεκριμένα στη μέτρηση της Real Polls για λογαριασμό του Reader.gr, στην ερώτηση: «Είστε πολύ, αρκετά, λίγο ή καθόλου ικανοποιημένοι από το έργο του Δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη», το 47,4% δήλωσε «καθόλου», το 24,1% είπε «λίγο», το 19,4% απάντησε «αρκετά» και μόλις 7,2% «πολύ».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η επόμενη κάρτα της δημοσκόπησης καθώς το 62,9% θεωρεί πως πρέπει να εκλεγεί άλλος δήμαρχος, ενώ το 28,2% θέλει ξανά τον Κώστα Μπακογιάννη.

Συνεπώς, στην ερώτηση «ποιον θα ψηφίζατε για Δήμαρχο εάν είχαμε εκλογές την Κυριακή», ο Κώστας Μπακογιάννης είναι πρώτος με 26,3% και ακολουθούν: ο Χάρης Δούκας 12,1% και ο Κώστας Ζαχαριάδης με 10,5%. Εν συνεχεία: Ηλίας Κασιδιάρης με 9,1%, ο Νίκος Σοφιανός με 8,4%, ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης με 6,4% και η Ελένη Παπαδοπούλου με 3,6%.

Το ποσοστό των αναποφάσιστων αγγίζει το 16,7%, που είναι ένα αρκετά μεγάλο.

Δεύτερος γύρος

Σε περίπτωση δεύτερου γύρου, σύμφωνα πάντα με τη μέτρηση της Real Polls, ο Κώστας Μπακογιάννης δείχνει να προηγείται έναντι του Κώστα Ζαχαριάδη ενώ σε περίπτωση που βρεθούν αντιμέτωποι Δούκας και Μπακογιάννης τότε ο πρώτος δείχνει να έχει το προβάδισμα με 32,3% έναντι 31,4%.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;