Δημήτρης Κουτσούμπας: Τι αποκάλυψε για το περιστατικό με την κόρη του και κυρία που έβριζε τον ίδιο

Το Σάββατο 1η Απριλίου, η Ναταλία Γερμανού είχε καλεσμένο στην εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται» τον Γενικό Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος έδωσε για πρώτη φορά συνέντευξη σε μια ψυχαγωγική εκπομπή.

Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Κουτσούμπας αναφέρθηκε στην κόρη και στη σύζυγό του, τονίζοντας πως στην οικογένειά του, είναι αντίθετοι από το να προβάλλουν την προσωπική τους ζωή ενώ εξήγησε πως ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός σε όποια είδους σχέση κι αν βρίσκεται.

«Ήταν στο 1ο έτος του πανεπιστημίου και ήταν μαζί με συμφοιτητές της και μοίραζαν φυλλάδια της ΚΝΕ, έξω από το πανεπιστήμιο. Ήταν μια κυρία καλοστεκούμενη, η οποία άρχισε να βρίζει, προφανώς δεν ήταν οπαδός του κόμματος, και έλεγε “σας κοροϊδεύει ο Κουτσούμπας, σας βάζει να γυρνάτε και να μοιράζετε φυλλάδια και αυτός έχει την κόρη του στην Αμερική σε κολλέγια κλπ”. Λέω στην κόρη μου δεν της είπες ότι είσαι εσύ κι ότι εγώ είμαι η κόρη του, σπουδάζω στην Ελλάδα κι αυτό είναι το πανεπιστήμιό μου. Όχι δεν είπε τίποτα» αποκάλυψε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Γενικότερα στο κόμμα είμαστε αντίθετοι να προβάλλουμε την προσωπική μας ζωή. Ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστή προσωπικότητα, μπορεί να βρίσκεται σε μια σχέση, σε έναν γάμο, ή το παιδί να έχει την οικογένειά του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το παιδί πρέπει να το βγάλεις στην αγορά του πολιτικού μάρκετινγκ και να το διαφημίζεις. Η σύζυγός μου αν θέλει να φωτογραφηθεί μαζί μου δημόσια, θα το κάνει με δική της επιλογή. Αν θέλει να μιλήσει για την ίδια, θα το κάνει και η κόρη μου το ίδιο. Η σύζυγος του Κουτσούμπα δεν είναι η κυρία του κυρίου. Είναι η Τασία, η μαθηματικός, είναι συνδικαλίστρια, είναι πολιτικό πρόσωπο, συμμετέχει στις διαδικασίες, έχει τη δική της προσωπικότητα, τον δικό της χρόνο που διαθέτει για τα κοινά», πρόσθεσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ