«Δεν το έχω πει εδώ και δύο χρόνια…» – Η άγνωστη συζήτηση Μητσοτάκη-Καπουτζίδη για τα ομόφυλα ζευγάρια (vid)

Σήμερα (03.01.2024), ο Γιώργος Καπουτζίδης συνομίλησε με τον Γιώργο Λιάγκα, αναφερόμενος στο θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και της τεκνοθεσίας. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος δήλωσε ότι έχει συζητήσει για το θέμα αυτό με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πριν περίπου δύο χρόνια, κατά τη διάρκεια μιας παρέμβασής του σχετικά με το θέμα του γάμου των ομόφυλων, ο Καπουτζίδης είχε αναφερθεί στον πρωθυπουργό. Σήμερα, σε συνέντευξή του με τον Λιάγκα, αποκάλυψε ότι ο Μητσοτάκης τον είχε επικοινωνήσει, και έχουν συζητήσει το θέμα.

Ο Καπουτζίδης επεσήμανε: “Δεν το έχω πει εδώ και δύο χρόνια γιατί δεν θέλω να ανακοινώνω κάτι το οποίο έχει να κάνει και με έναν άλλον άνθρωπο, αλλά όντως είχαμε μία συζήτηση για αυτό το θέμα σε κάποια φάση. Έγινε μια πολύ ωραία συζήτηση με δική του πρωτοβουλία.”

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τον Στέφανο Κασσελάκη, και είπε γελώντας: “Μόνο μία φορά έχω συναντηθεί με τον Στέφανο Κασσελάκη. Ήμουν καλεσμένος στη Ναταλία Γερμανού και ήταν και αυτός. Δεν έχουμε ανταλλάξει απόψεις. Μου φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος και έχει τρομερή υπομονή.”

Διαβάστε οπωσδήποτε: «Πλήρωσα κανονικά…» – Σάλος με τις διακοπές του Λιάγκα σε Κατάρ και Ντουμπάι (vid)

Όσον αφορά τους άλλους πολιτικούς, σχολίασε: “Και άλλοι πολιτικοί αρχηγοί έχουν ενδιαφέρον, γιατί δεν ασχολείσαι με αυτούς; Ο κος Βελόπουλος ανακάλυψε ένα σκεύασμα το οποίο, όταν το αλείφεις, σταματάει τον κορονοϊό. Δεν έχει αυτό ενδιαφέρον;”

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...