«Δεν μπορείς να είσαι και Στουρνάρας και…» – Κόλαφος από τον Χρήστο Σπίρτζη κατά της Ομπρέλας και της ομάδας Αχτσιόγλου (vid)

Για τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Χρήστος Σπίρτζης στο One, ασκώντας δριμεία στα στελέχη της Ομπρέλας αλλά και στην Ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου. Παράλληλα εξέφρασε ξανά τη διαφωνία του για το γεγονός ότι οι εκλογές για την ανάδειξη νέου αρχηγού διεξήχθησαν πριν το συνέδριο του κόμματος.

«Για το κατάντημα που δείχνει αυτή τη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν φταίει ο κύριος Κασσελάκης» είπε αρχικά ο Χρήστος Σπίρτζης λέγοντας ωστόσο ότι ο νέος Πρόεδρος έχει προχωρήσει σε κάποιες κινήσεις με τις οποίες δεν είναι σύμφωνος.

Και συνέχισε:

«Δεν γίνεται ένα κόμμα μετά από τέτοια ήττα να μη συνεδριάσει, να μη δει τα λάθη του, να κατατεθούν απόψεις, να τις συνθέσουμε και να εκφραστούν με κάποιον υποψήφιο πρόεδρο. Εμείς κάναμε ακριβώς το ανάποδο […] Έχουμε μια διαίρεση στη βάση που δεν έχει πολιτικά αλλά οπαδικά χαρακτηριστικά».

Παράλληλα πρόσθεσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μόνο μία συνεκτική ουσία, που λεγόταν Αλέξης Τσίπρας».

«Ο Κασσελάκης δεν είναι ένα στέλεχος που γνωρίζαμε, περιμένουμε να γίνει πολιτική διαδικασία για να τον γνωρίσουμε πολιτικά…» συμπλήρωσε.

«Αριστερή Πτέρυγα είναι αυτό που… δεν είναι η Ομπρέλα»
Ο Χρήστος Σπίρτζης πρόσθεσε στη συνέχεια ότι «έχει επικρατήσει και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ να λέμε την «Ομπρέλα» ή την ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου Αριστερή Πτέρυγα. Κατά την άποψή μου η Αριστερή Πτέρυγα είναι αυτό που… δεν είναι η «Ομπρέλα» και η ομάδα της Αχτσιόγλου. Και το λέω αυτό γιατί δεν μπορείς να είσαι Λαφαζάνης στο κόμμα και Στουρνάρας στην κυβέρνηση».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «αν θες να λέγεσαι Αριστερός ή έχεις προοδευτική κατεύθυνση, σημασία έχουν και αυτά που προτείνεις και αυτά που υλοποιείς. Νομίζω ότι η πραγματική Αριστερά – χωρίς να θέλω να βάζω ταμπέλες- οι πραγματικά προοδευτικοί άνθρωποι στην Κεντροαριστερά, να μην σας πω και στη ΝΔ, προτείνουν πράγματα που έχουν άμεση απήχηση στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, στην κοινωνική Δικαιοσύνη, στο να έχουμε διαφάνεια, στο να έχουμε τον πατριωτισμό που οφείλουμε να έχουμε».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ