Δεν θα σας προδώσω ποτέ. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει η μεγάλη προοδευτική παράταξη

Έφτασε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ο μεγάλος νικητής της εκλογικής αναμέτρησης, Στέφανος Κασσελάκης. Οι παρευρισκόμενοι του επεφύλασσαν αποθεωτική υποδοχή, ζητώντας του «να τα αλλάξει όλα».

«Το φως κέρδισε και η ελπίδα συλλογικά γίνεται το μέλλον», είπε ο κ. Κασσελάκης έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου.

«Η σκέψη μου είναι με τους πληγέντες στη Θεσσαλία. Ελπίζω η πολιτεία να μεριμνήσει», συνέχισε.

«Ευχαριστώ τα 150.000 μέλη που ψήφισαν. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ και θα κερδίζει από εδώ και πέρα. Θα τα αλλάξουμε όλοι μαζί όλα, από την κοινωνία για την κοινωνία. Ευχαριστώ τους εθελοντές της καμπάνιας μου και όλων των συνυποψηφίων μου και ολόκληρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Ο κ. Κασσελάκης ευχαρίστησε «όσους βουλευτές στάθηκαν στο πλευρό μου και διάλεξαν το φως». Ο κ. Κασσελάκης ευχαρίστησε «ολόψυχα» τον Νίκο Παππά, προσωπικά, την οικογένειά του και τον σύντροφό του, Τάιλερ.

Ο κ. Κασσελάκης τόνισε ότι επικοινώνησε με την Έφη Αχτσιόγλου, ευχαριστώντας την για τον αγώνα της στην κούρσα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, και είπε πως προσβλέπει στη συνεργασία τους.

«Στόχος μας ο ΣΥΡΙΖΑ, να γίνει η μεγάλη προοδευτική σημασία. Δεν θα σας προδώσω ποτέ».

Ο κ. Κασσελάκης τόνισε πως «στους πολέμους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος δεν είναι τίποτα. Στους συντρόφους όμως, ο πρώτος είναι πρώτος, αλλά και ο δεύτερος είναι πρώτος», ενώ στο τέλος της ομιλίας του ανακοίνωσε πως θα επισκεφθεί σύντομα την Κύπρο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ