«Δεν θα μου λες τέτοια εμένα» – Η ερώτηση που έκανε τον Γιώργο Μαργαρίτη να ξεσπάσει (vid)

Για τη συνεργασία του με τη Χριστίνα Μαραγκόζη μίλησε ο Γιώργος Μαργαρίτης με αφορμή την έναρξη των ζωντανών τους εμφανίσεων στο νυχτερινό κέντρο «Γραμμές», ενώ στο πλευρό του θα είναι και ο γιος του, Κωνσταντίνος.

Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, ο τραγουδιστής τόνισε, μάλιστα, ότι στο εξής θα επιδιώξει να αφήσει το παιδί του να κάνει τα δικά του βήματα, σε άλλο σχήμα.

«Κανονικά αυτή θα πρέπει να είναι και η τελευταία μας συνεργασία (με τον Κωνσταντίνο). Από ‘δω και πέρα ας πάρει τον δρόμο του», είπε συγκεκριμένα, προσθέτοντας:

«Τα παιδιά των τραγουδιστών – το έχω πει πολλές φορές και θα το ξαναπώ – έχουν κάποια φωνή αλλά από ‘κει και πέρα πρέπει να κάνουν και δικά τους πράγματα. Πρέπει να τους αφήνουν οι πατεράδες τους να προχωράνε μόνοι τους, να παίρνουν τη ζωή στα χέρια τους».

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής ενοχλήθηκε όταν ο ρεπόρτερ τον ρώτησε για τον λόγο που απέχει από το σχήμα η Πίτσα Παπαδοπούλου, παρά το γεγονός ότι είχε ανακοινωθεί.

«Α όχι, όχι τέτοια πράγματα. Πήγαινε στον ιδιοκτήτη να σου τα πει. Δεν θα μου λες τέτοια πράγματα εμένα», απάντησε εμφανώς εκνευρισμένος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ