«Δεν θα με αμφισβητήσει ο Τσίπρας»

«Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στις εκατό, εγώ ως πρωθυπουργός να στείλω την Ελλάδα στα βράχια», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Κασσελάκης σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο του Mega.

Αναφερόμενος στους βασικούς άξονες του οικονομικού προγράμματος που παρουσίασε χθες, επανέλαβε την προοδευτική κλίμακα για εισοδήματα κάτω των 60.000 ευρώ «ώστε να βγαίνει ο μήνας» στην κατάργηση του φόρου στα μερίσματα με ταυτόχρονη φορολογία στη μονάδα κάνοντας λόγο για μέτρα που δίνουν κίνητρο για ανάπτυξη από την εργασία και επανεπένδυση από τους επιχειρηματίες.

«Έχουμε ρεκόρ 30 ετών στους έμμεσους φόρους σε έσοδα» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πρόσθεσε ότι «είμαστε στην θέση 24 από τους 27 της ΕΕ σε αγοραστική δύναμη» και ταυτόχρονα έχουμε τις καλύτερες θέσεις όσον αφορά στα μερίσματα των επιχειρηματιών.

«Το φορολογικό πρόγραμμα το οποίο προτείνω θα φέρει έκρηξη στην ανάπτυξη και θα πατάξει την φοροδιαφυγή», είπε.

Παράλληλα, ο Στ. Κασσελάκης τόνισε την ανάγκη για πλαφόν στην κερδοφορία στο ρεύμα και για φοροελαφρύνσεις στα βασικά αγαθά.

«Θα δώσω εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη»

Απαντώντας για τα «αστακοκάραβα» εξάλλου ο κ. Κασσελάκης ανέφερε ότι δεν έχει πλέον συμμετοχή σε εταιρείες του εξωτερικού εδώ και έναν χρόνο και ότι αν κληθεί από τη Δικαιοσύνη για να δώσει εξηγήσεις θα το κάνει.

«Διεκδικώ τα δεδουλευμένα μου από εκεί», είπε.

«Δεν επιθυμώ να αρχειοθετηθώ» σημείωσε.

« Αν χρειαστεί να πληρώσω πρόστιμο, θα το πληρώσω. Αν είναι να τιμωρηθώ που οι άνθρωποι των κομματικών μέσων του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν Χριστούγεννα να τιμωρηθώ», πρόσθεσε,

«Αυτός ο νόμος δημιουργήθηκε για να μην βγάζουν Έλληνες πολιτικοί μαύρα χρήματα έξω όχι για να βάζουν άσπρα οι ομογενείς Έλληνες μέσα», είπε, σημειώνοντας ότι ο νόμος για τις εταιρείες του εξωτερικού ήταν λάθος.

Για τον Αλέξη Τσίπρα

Όσον αφορά στον Αλέξη Τσίπρα, ο Στ. Κασσελάκης σημείωσε ότι συναντήθηκαν μετά το συνέδριο και ότι ως τέως πρόεδρος του κόμματος και πρώην πρωθυπουργός έχει κάθε δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και την κεντροαριστερά.

Οι αξίες μας είναι πλήρως ευθυγραμμισμένες τόνισε αναφορικά με τον Αλ. Τσίπρα ο Στ. Κασσελάκης και πρόσθεσε ότι «δεν πρόκειται να με αμφισβητήσει».

Παράλληλα, διαμήνυσε ότι ο Νίκος Παππάς και ο Παύλος Πολάκης χαίρουν της εμπιστοσύνης του.

«Ο κόσμος έχει βαρεθεί το gaslighting, είπε ακόμη. Σκεφτείτε τι προσπαθούν να μου προσάψουν από την αρχή. Ότι ήμουν ηλίθιος, ότι ήμουν lifestyle. Ότι ο 35χρονος απόδημος Στέφανος Κασσελάκης είναι διαπλεκόμενος», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Δεν με ενδιαφέρουν τα υποδείγματα των επαγγελματιών πολιτικών», τόνισε.

«Δεν θα με αμφισβητήσει ο Τσίπρας»

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποκάλυψε ότι έχει συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα, μετά το συνέδριο και εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν θα τον αμφισβητήσει μετά τις ευρωεκλογές.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ