Δεν έχει τέλος η κατρακύλα: Εκτός του Γκλέτσου που τον στηρίζει η κοινωνία ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύεται στις εκλογές που έρχονται

Δεν φαίνεται να έχει τέλος η κατρακύλα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γεγονός που αναμένεται να φανεί και στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Το απόλυτο στοιχείο παρακμής, σύμφωνα με το newsbreak.gr, είναι ότι καμιά υποψηφιότητα πλην αυτής του Απόστολου Γκλέτσου, δεν συγκεντρώνει συνολική αποδοχή, τουλάχιστον από όσους έχουν απομείνει στο κόμμα.

Η φαρσοκωμωδία με την παρολίγο υποψηφιότητά του Νίκου Φίλη φαίνεται εντέλει πως έγινε ο κανόνας για την αυτοδιοικητική στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ.

Και σε επίπεδο κεντρικής πολιτικής πάντως, τα πράγματα δεν είναι καλύτερα. Πέραν των δυναμικών παρεμβάσεων συγκεκριμένων στελεχών, η κεντρική γραμμή αντιπολίτευσης μοιάζει να είναι πιο «μητσοτακική» και από την πολιτική Μητσοτάκη! Ενδεικτική η αφωνία για τα τέρατα που συμβαίνουν στα εθνικά θέματα, με την κεντρική γραμμή του κόμματος να είναι «πιο γρήγορα ο διάλογος με την Τουρκία».

Εάν δεν αλλάξει κάτι στην κεντρική πολιτική κατεύθυνση και στις επιμέρους λειτουργίες, το μέλλον του ΣυΡιζΑ προδιαγράφεται δυσοίωνο…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ