Δεν έχει προηγούμενο ο εξευτελισμός του Μητσοτάκη εξαιτίας του Άδωνι – Οι ξεφτίλες δημοσιογράφοι που τώρα βγάζουν τον σκασμό

Η Πυθία σχολιάζει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Δεν έχει περάσει στα χρονικά της πολιτικής ζωής του τόπου, πιο γελοίος θίασος από εκείνον του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και είναι να απορεί κανείς: Τι είδους άνθρωποι που ζουν ανάμεσά μας θα δώσουν την ψήφο τους σε μία διεφθαρμένη και γελοία παρέα, σε ένα κόμμα που έχει ως αντιπρόεδρο τον ακροδεξιό, γραφικό τηλεβιβλιοπώλη, που όπως αποκαλύφθηκε πωλούσε και επιστολές του Ιησού.

Το ότι έχουμε κυβέρνηση στην πατρίδα μας, την κυβέρνηση Μητσοτάκη δείχνει το κατάντημα του λαού μας. Ευτυχώς πολλοί είναι εκείνοι που ξυπνούν και θα μαυρίσουν τον θλιβερό και γελοίο θίασο.

Να φανταστείτε ότι ένα μάτσο γελοίοι αρθρογράφοι και δημοσιογράφοι, που η παρέα του Μαξίμου τους αξιοποιεί ως τζουκμποξ πετώντας τους κέρματα για να “τραγουδάνε” και μια σειρά από γαλάζια τρολς που για μία τυρόπιτα εξευτελίζονται (και η πλάκα είναι ότι νομίζουν πως δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι όλοι αυτοί καραγκιόζηδες με τις σημαιούλες της Ουκρανίας και του Ισραήλ), έχουν βγάλει τον σκασμό. Ήταν λαλίστατοι για τις επιστολές και τις κηραλοιφές του Κυριάκου Βελόπουλου, αλλά τώρα το έχουν βουλώσει για να μην χάσουν την τυρόπιτα που τους δίνει το Μαξίμου για τις υπηρεσίες τους.

Ξεφτίλες ήταν. Ξεφτίλες είναι. Ξεφτίλες θα παραμείνουν, κυρίως γιατί ψήφιζαν, ψηφίζουν και θα ψηφίζουν ένα κόμμα με αντιπρόεδρο έναν γελωτοποιό, του οποίου ο αληθινός διασυρμός δεν έχει ξεκινήσει ακόμη. Τώρα για το ποιος είναι ο γελωτοποιός διαλέξτε: Μητσοτάκης ή Άδωνις, το ίδιο κάνει.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...