Δεν έχει προηγούμενο ο διασυρμός του Τσακαλώτου από τον Πολάκη – Έρχονται συνταρακτικές αποκαλύψεις (pic)

Επίθεση στον Ευκλείδη Τσακαλώτο εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης με αφορμή την επιστολή του άτυπου αρχηγού των 53 για την ανεξαρτητοποίηση του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης κάνει αναφορά στο «μαξιλάρι» των 37 δισ., στη στάση του κ. Τσακαλώτου απέναντι σε υποθέσεις που είχε κάνει σημαία ο ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά για τον Γιάννη Στουρνάρα κατηγορώντας τον ότι εκείνος τον πρότεινε ξανά για διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος. 

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

-Όταν καποιοι το λέγανε από χρόνια αλλα και στις προεκλογικές ομιλίες πως το «μαξιλάρι» θα μπορούσε και έπρεπε να είναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ
ήμασταν εκτός γραμμης!!
-Όταν καποιοι έβγαζαν στη φόρα το Στουρνάρα και τη σύζυγο του για τη Νοβαρτις και το ΚΕΕΛΠΝΟ ή για τις διαγραφές δανείων στους εφοπλιστές που δεν παρενέβαινε οπως όφειλε η Τραπεζα της Ελλαδας,ο Τσακαλωτος τον ξαναπροτεινε για διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας!
Τωρα θα βγουν πολλά στην επιφάνεια (και δεν θα βοηθησει ο ινδουισμος … )

Η επιστολή Τσακαλώτου

Επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής είχε ετοιμάσει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, πριν τον «προλάβει» ο Σωκράτης Φάμελλος, στην οποία θα ανέφερε:

«Αγαπητέ Πρόεδρε,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω για την απόφασή μου να αποχωρήσω από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Όπως διαβάζουμε στο Bhagavad-Gita είναι καλύτερο να υπηρετεί κάνεις το δικό του καθήκον (dharma), έστω κι ατελώς, παρά το καθήκον κάποιου άλλου, έστω και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δυστυχώς είμαι υποχρεωμένος να υπηρετήσω την υπόθεση της ανανεωτικής και ριζοσπαστικής Αριστεράς εκτός του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Με εκτίμηση,

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ