Δίνει ξανά Πανελλήνιες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Ο δολοφόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, αποφάσισε να δώσει ξανά Πανελλήνιες και πρόκειται μέσα στις επόμενες ώρες να εξεταστεί, με σκοπό να εισαχθεί στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης του φρικτού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, που σόκαρε το πανελλήνιο πρόκειται να δώσει ξανά Πανελλαδικές, όμως αυτή τη φορά δεν στοχεύει στην Νομική, όπως το 2023.

Υπενθυμίζεται, πως καθ’όλη την διάρκεια της περσινής σχολικής χρονιάς ο πιλότος προετοιμαζόταν με συστηματικό διάβασμα, καθώς στόχευε σε πολύ υψηλές βαθμολογίες, όμως μετά την εξέταση στην έκθεση, που είχε ως θέμα την κακοποίηση γυναικών, αποφάσισε να μην πάει στα υπόλοιπα τρία μαθήματα (Λατινικά, Ιστορία και Αρχαία). Εντούτοις, αποφάσισε να ξεκινήσει εκ νέου την προετοιμασία και ο ίδιος επιδιώκει την εισαγωγή του σε σχολή των Πολιτικών Επιστημών.

Μάλιστα, πηγές από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» σημειώνουν πως εκτός από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, θα δώσουν εξετάσεις ακόμη τέσσερα άτομα από τις φυλακές του Μαλανδρίνου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...