Γκρίνια στη Νέα Δημοκρατία για την «πασοκοποίηση» – Ποιοί θα βρίσκονται στην ευρωλίστα

Η είδηση της μεταγραφής της Εύης Χριστοφιλοπούλου στην Νέα Δημοκρατία (ΝΔ) προκάλεσε αίσθηση, καθώς η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ θεωρείται προορισμένη για θέση στο ευρωψηφοδέλτιο. Η κίνηση αυτή έχει ξυπνήσει συζητήσεις για την πιθανή μετατροπή της ΝΔ σε ένα “γαλάζιο νεοΠΑΣΟΚ”, προκαλώντας πολλά επικριτικά σχόλια.

Η προοπτική της συμμετοχής της κυρίας Χριστοφιλοπούλου στις ευρωεκλογές αυξάνει την παρουσία στελεχών από το ΠΑΣΟΚ στην ευρωλίστα της ΝΔ. Παράλληλα, άλλες διακεκριμένες προσωπικότητες, όπως ο Πύρρος Δήμας και ο Ανδρέας Λοβέρδος, είναι επίσης υπό συζήτηση για πιθανή προσθήκη.

Το ενδιαφέρον για τις θέσεις στην ευρωλίστα αυξάνεται, με τους νυν ευρωβουλευτές να αντιδρούν σε ενδεχόμενες αλλαγές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι προσωπικότητες όπως ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, η Ελίζα Βόζενμπεργκ, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο Στέλιος Κιμπουρόπουλος διατηρούν ισχυρές πιθανότητες για συμμετοχή.

Ονόματα όπως ο Δημήτρης Τσιόδρας και ο Γιώργος Αυτιάς εμφανίζονται επίσης ως πιθανοί υποψήφιοι. Μέσα στο μίγμα των υποψηφίων περιλαμβάνονται και άλλα σημαντικά ονόματα, όπως ο τέως αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, η Βούλα Πατουλίδου, και ο Ναπολέων Μαραβιέγας.

Η διαμόρφωση του γαλάζιου ψηφοδελτίου για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου αποτελεί μια περίπλοκη διαδικασία, καθώς το ενδιαφέρον είναι έντονο και οι προσδοκίες υψηλές.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ