Γκάφα ή προβοκάτσια; Διασυρμός της ΕΦΣΥΝ στο θέμα των υποκλοπών – Η αποκάλυψη-βόμβα της Μαριάννας Πυργιώτη (pic)

Periodista

Το θέμα των παρακολουθήσεων είναι πολύ σοβαρό. Για αυτόν ακριβώς το λόγο και οι αποκαλύψεις πρέπει να είναι σοβαρές και όχι να γίνονται για λόγος εντυπωσιασμού ή για λόγους σκοπιμότητας.

Αυτό που βλέπεται πιο πάνω είναι το πρωτοσέλιδο της Εφημερίδα των Συντακτών ή οποία συν τοις άλλοις, για λόγους που αφορούν στη στάση της στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει μεγάλο μέρος της αξιοπιστίας της και αποτελεί κόκκινο πανί για τη συντριπτική πλειοψηφία του δημοκρατικού κόσμου, αφού ακολουθεί πλέον τα χνάρια της πιο χυδαίας εκδοχής του “Αυριανισμού”.

Προσέξτε τώρα. Διαβάζοντας κανείς το παραπάνω πρωτοσέλιδο πιστεύει ότι τα μηνύματα παγίδευσης των κινητών, τα μηνύματα του PRETADOR, τα έστελνε ο πρώην γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού και ανιψιός του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρης Δημητριάδης.

Διαβάστε, ωστόσο, τι αποκαλύπτει η Μαριάννα Πυργιώτη.

Ενώ το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών, το οποίο υπογράφει η δημοσιογραφική ομάδα Reporters United (μια ομάδα η οποία σχετίζεται με σκοτεινό παρασκήνιο το οποίο θα φωτιστεί σύντομα), εμφανίζει ως αποστολέα τον Γρηγόρη Δημητριάδη, η ίδια συντακτική ομάδα γράφει ότι ο αποστολέας είναι τελικά άγνωστος.

Εμείς θέλουμε να ρωτήσουμε.

Πρόκειται για γκάφα ή για προβοκάτσια; Κάποιοι θέλουν σκόπιμα να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη; Και για ποιον λόγο; Ποια είναι η σκοπιμότητα; Πάντως σίγουρα όχι να φωτιστεί η υπόθεση.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ