Γιώργος Παπανικολάου: Εκτός της κούρσας για την Περιφέρεια Αττικής – Ανοιχτό το θέμα Πατούλη

Ανοιχτό παραμένει ακόμη το θέμα της υποψηφιότητας ή μη του Γιώργου Πατούλη με το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο στην Περιφέρεια Αττικής μετά το προκλητικό βίντεο με το ζεϊμπέκικο, πριν λίγες ημέρες και ενώ υπήρχε εθνικό πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις για τον χαμό των δύο πιλότων του μοιραίου Canadair.

Στη Νέα Δημοκρατία επικρατούν και δεύτερες σκέψεις, δεδομένου ότι ο Γιώργος Πατούλης ακόμη και αν δεν στηριχτεί από την Πειραιώς, θα κατέβει ως ανεξάρτητος υποψήφιος.

Πάντως, από την κούρσα αποχωρεί ο Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος θεωρείτο φαβορί για την αντικατάσταση του κ. Πατούλη (Διαβάστε ΕΔΩ), καθώς πριν από λίγο ο ίδιος ανακοίνωσε ότι θέτει εκ νέου την υποψηφιότητά του για τον δήμο της Γλυφάδας.

Υπενθυμίζεται ότι στο τραπέζι για την Περιφέρεια Αττικής έχουν πέσει και τα ονόματα των κκ. Χαρδαλιά και Πχατουρίδη. Την ίδια ώρα, υπάρχουν πληροφορίες ότι συζητείται και τρίτο πρόσωπο. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να λάβει τις αποφάσεις του την ερχόμενη Τρίτη μετά την επιστροφή του από τη Λευκωσία. Σε Μαξίμου και Πειραιώς δεν χρεώνουν μόνο το ατυχές ζεϊμπέκικο, αλλά και μία σειρά αστοχιών σε σχέση με τη διαχείριση των πυρκαγιών και των έντονων καιρικών φαινομένων με τα χιόνια.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ