Γιατί τρομοκρατήθηκε ο Αλαφούζος μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ – Τι περιμένει μόλις ανοίξουν τα γήπεδα – Τι θα κάνει ο Τερίμ

-Όσοι γνωρίζουν από ποδόσφαιρο αντιλήφθηκαν χθες την τεράστια διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και σε μία μεσαία – ιστορική βέβαια – ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός, που ο κακομοίρης διαιτητής από τη Νορβηγία προσπάθησε να τον κρατήσει μέχρι τέλους μέσα στο παιχνίδι.

-Όσοι γνωρίζουν από ποδόσφαιρο δεν κοιτάζουν μόνο τους αριθμούς. Δεν κοιτάζουν τις τελικές. Καταλαβαίνουν ότι ο ΠΑΟΚ χθες όποτε ήθελε μπορούσε να βάλει και τρία και τέσσερα γκολ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ η διαφορά ανάμεσα στην “πολεμική μηχανή” του Λουτσέσκου και στο σκορποχώρι του Τερίμ. Τεράστια η διαφορά ανάμεσα στο playstation του ΠΑΟΚ και στο ποδόσφαιρο επιπέδου Γ΄Εθνικής του Παναθηναϊκού.

-Με τον Τερίμ θα πέσει πολύ γέλιο. Ο τύπος ζει – ποδοσφαιρικά – σε άλλη δεκαετία και μάλλον είναι αρνητής της εξέλιξης. Οι οδηγίες – ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ – που δίνει στους παίκτες του είναι του στυλ (αλλά στα τούρκικα) “Είσαι μπουκαδόρος, μαντουμαδόρος, μπες μέσα και φά’ τους”.

-Ο Τερίμ βέβαια δεν θα πάθει τίποτα. Ήρθε επειδή τον επέβαλε για άλλους λόγους ο Τούρκος καναλάρχης στον Γιάννη Αλαφούζο. Θα φύγει. Ενώ ο Αλαφούζος θα μείνει.

-Ο Αλαφούζος τρέμει. Τι τρέμει;

-Το άνοιγμα των γηπέδων. Μόλις επιστρέψει ο κόσμος, λέγεται ότι στις εξέδρες της Λεωφόρου θα στηθεί λαϊκό δικαστήριο. Έδιωξαν, λέει, τον Γιοβάνοβιτς επειδή δεν μπορούσε να πάρει τα ντέρμπι και αν συνεχίσει έτσι ο Παναθηναϊκός με τον Τερίμ μπορεί στο τέλος να τον περάσει και ο Άρης.

-Αν δεν του βγει ο Τερίμ του Αλαφούζου – που δεν θα του βγει – τότε το πισωγύρισμα για τον Παναθηναϊκό δεν θα έχει προηγούμενο. Δεν θα μπορέσει να ανατρέψει αγωνιστικά και οικονομικά τις επιπτώσεις από το χαμένο ρίσκο που ανέλαβε.

-Ο Τερίμ στο μεταξύ θα έχει κάνει τη δουλειά του – τώρα στη σύνταξη – και θα γυρίσει στην Τουρκία όταν θα έχουν ξεκαθαρίσει οι πολύ σοβαρές προσωπικές του υποθέσεις. Σε κάτι σκάνδαλα αναφέρομαι…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ