Γιατί ξεκίνησαν οι χυδαίες επιθέσεις στον Δημήτρη Κουτσούμπα

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Τα δύο κόμματα που κάνουν αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη -από διαφορετική σκοπιά – είναι το ΚΚΕ και η Ελληνική Λύση. Ας μην γελιόμαστε: ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ κλπ σε κεντρικά ζητήματα της πολιτικής είναι απολύτως ευθυγραμμισμένα. Εκτελούν με συνέπεια τις απαιτήσεις των Αμερικανών, τις επιταγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα χατίρια των εγχώριων επιχειρηματιών. Είδατε πως ευθυγραμμίστηκαν στην υπόθεση του νομοσχεδίου – εκτρώματος που στοχεύει στην κατάργηση της μέριμνας για τη μητέρα και το παιδί, το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Χέρι-χέρι. Και στο ελληνικό κοινοβούλιο και στο ευρωκοινοβούλιο.

Ας πάμε, όμως, στο ΚΚΕ. Μέχρι χθες το ΚΚΕ δεν ενοχλούσε την κυβέρνηση. Μάλιστα στο Μέγαρο Μαξίμου και στη ΝΔ έβλεπαν την ελεγχόμενη αύξηση των ποσοστών του με ενδιαφέρον καθώς θεωρούσαν ότι θα έκοβε ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά πριν από τις εθνικές εκλογές του 2023. Ούτε ο Μητσοτάκης δεν πίστευε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα υφίστατο τέτοια συντριβή, όπως εκείνη που υπέστη.

Τώρα τα ποσοστά του ΚΚΕ εκτοξεύονται. Η στάση του είναι σοβαρή και το εκλογικό σώμα θα ανταμείψει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας στις ερχόμενες ευρωεκλογές. Τα ποσοστά του θα είναι μάλλον διψήφια. Η σοβαρή αντιπολίτευση του Περισσού τρομοκρατεί της Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Υπό προϋποθέσεις στις επόμενες εθνικές εκλογές θα μπορούσε, το ΚΚΕ, να γίνει και αξιωματική αντιπολίτευση.

Έτσ,ι λυσσομανούν. Ανακάλυψαν, λέει, “σεξισμό” σε όσα αυτονόητα είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας για το νομοσχέδιο-έκτρωμα για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και τους “Sugar daddies”. Η άνοδος των ποσοστών του ΚΚΕ και το ότι είναι η μοναδική αντιπολίτευση στη Βουλή και στους δρόμους τους ενοχλεί.

Και φυσικά στην ζοφερή εποχή της πλήρους ευθυγράμμισης των πολιτικών δυνάμεων με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, την “πολιτική ορθότητα” και τον βόθρο του δικαιωματισμού, ο πολιτικός και επιστημονικά τεκμηριωμένος λόγος του ΚΚΕ είναι μία αχτίδα φωτός.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ