Βόμβα στα media: Ραγδαίες εξελίξεις στην καριέρα της Φαίης Σκορδά μετά την περιπέτεια στον ΣΚΑΪ (vid)

Aυτό που μέχρι πριν λίγο καιρό φαινόταν ως απλή φήμη ή μακρινό σενάριο, φαίνεται ότι πλησιάζει πολύ στο να γίνει πραγματικότητα και η Φαίη Σκορδά βρίσκεται πολύ κοντά στο να μετακομίσει σε νέα τηλεοπτική στέγη, αφήνοντας πίσω της την περσινή περιπέτεια με τον ΣΚΑΪ, την αλλαγή στην ώρα της εκπομπής της σε νέα μάλιστα ζώνη, το νέο όνομα της εκπομπής και ό,τι αυτό σήμαινε για την επιτυχία της σεζόν.

To ραντεβού της παρουσιάστριας με τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ δεν οδήγησε σε συμφωνία, αφού η διαφορά ήταν μεγάλη σε όλα τα θέματα που έπρεπε να συμφωνηθούν. Το διαζύγιο φαινόταν σίγουρο αλλά έπρεπε να υπάρχει και ένα πλαίσιο προσφορών από άλλα κανάλια για να νιώσει μεγαλύτερη ασφάλεια η Φαίη Σκορδά.

Και με την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega, αλλά και την υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. οι θέσεις του πρωινού και του μεσημεριού στο «μεγάλο» κανάλι ξαφνικά άνοιξαν.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές αναθερμάνθηκαν ενώ το πλάνο του Mega φέρνει την Φαίη Σκορδά στην αγαπημένη της ζώνη, την πρωινή, λίγο πριν τις 10 το πρωί να ξεκινάει την εκπομπή και περίπου στις 12.30 να τελειώνει. Για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρξει μία συνθήκη. Να δεχτεί να μετακινηθεί από την πρωινή ζώνη η Δανάη Μπάρκα μεταφέροντας την εκπομπή της στις 12.30 το μεσημέρι.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: «Αγρότης-μαϊμού» τσέπωσε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ!

Έρχονται αποκαλύψεις-φωτιά: «Αγρότης-μαϊμού» φέρεται να πήρε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Έρευνες για το σκάνδαλο που σοκάρει την Ελλάδα

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα