Βόμβα μέσα από το «μαγαζί» του Νίκου Χατζηνικολάου για όσα σχεδίαζε ο Πατούλης

Άρχισε το πρωί της Δευτέρας τις ραδιοφωνικές του εμφανίσεις στον Real FM ο Τέρενς Κουίκ, με «ποταμό μηνυμάτων» όπως ανέφερε σε ένα σημείο της εκπομπής. Ο ίδιος, μάλιστα, κάλεσε τους ακροατές του να μην στέλνουν μόνο θετικά μηνύματα, αλλά «να μου τα χώνετε κιόλας» γιατί έτσι θα τον βοηθήσουν να βελτιώσει την εκπομπή αφού, είπε, «ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο». Ήταν μια πολυσυλλεκτική εκπομπή που εν πολλοίς καθορίστηκε από τα μηνύματα, το φάσμα των οποίων έπιανε από ερωτήσεις για τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και έφτανε έως τη σύσταση να μην αγοράζει ο κόσμος ζωάκια αλλά να υιοθετεί από τα καταφύγια των αδέσποτων…

Στα θέματα «έπαιξε» και η περίπτωση Πατούλη, όταν ακόμα δεν ήταν γνωστή η πρόθεσή του να αποσύρει την υποψηφιότητά του, αλλά αντίθετα οι πληροφορίες τον έφερναν να παλεύει για την αντιστροφή τού κλίματος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τού Τέρενς Κουίκ, ο Πατούλης είχε ζητήσει από τους υποψήφιους συμβούλους του να βγαίνουν και να λένε ότι είναι μαζί του. 

Ένας σύμβουλος «μέσα από τον συνδυασμό του» είπε στον Κουίκ ότιστις προθέσεις τού Πατούλη είναι να ιδρύσει κόμμα. Κάτι, βέβαια, που μερικές ώρες αργότερα φαίνεται να μην ισχύει καθώς δήλωσε ότι παραμένει «πιστός  στις αρχές και τις αξίες της παράταξης», ότι η Νέα Δημοκρατία είναι στην καρδιά του, ούτε  αποτελεί για αυτόν  «σημαία ευκαιρίας» για προσωπική ανέλιξη και ότι: «Δεν δημιούργησα ποτέ πρόβλημα στο κόμμα μου, δεν πρόκειται να δημιουργήσω ούτε τώρα».

Προφανώς οι πληροφορίες τού Κουίκ δεν ήταν αβάσιμες, τουλάχιστον σχετικά με ό,τι του είπε σύμβουλος από τον συνδυασμό του Πατούλη, αλλά ακυρώθηκαν από την ολική ανατροπή στη στάση του περιφερειάρχη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ