Βρόμικο παιχνίδι χέρι-χέρι με τη Δεξιά: Ποια γραμμή έδωσαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές οι υπονομευτές του Κασσελάκη και του Τσίπρα

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών ήταν τραγικά για τον ΣΥΡΙΖΑ. Φυσικά, για αυτό δεν φέρει ευθύνη ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πληρώνει την ανυπαρξία του εξαιτίας της ανικανότητας και της στάσης των φραξιών και της κλίκας που υπονόμευσαν τον Αλέξη Τσίπρα και επιχειρούν σήμερα να υπονομεύσουν τον Στέφανο Κασσελάκη..

Πάντως σας αποκαλύπτω και σας μεταδίδω υπεύθυνα, ότι τα γνωστά γκρουπούσκουλα του ΣΥΡΙΖΑ, τα απομεινάρια του 3%, έστω και στις αυτοδιοικητικές εκλογές βρήκαν τον τρόπο να κάνουν ζημιά, πρώτα στο κόμμα τους και μετά στη νέα ηγεσία: Έδωσαν γραμμή για υποψηφίους του ΚΚΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Και βλέπετε τι συμβαίνει σήμερα. Η Δεξιά, το σύστημα Μητσοτάκη και τα ΜΜΕ της διαπλοκής χρεώνουν την αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ στον Κασσελάκη. Τα ίδια λένε και υπονομευτές που έβαλαν το χεράκι τους ώστε να πάνω τα ποσοστά πιο χαμηλά.

Βέβαια, υπάρχουν και περιπτώσεις, όπως αυτή της Έλενας Ακρίτα, που δήλωσε χωρίς φόβο και πάθος ότι ψήφισε Δεξιό για για δήμαρχο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ