ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ – ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Η επίθεση του μακελάρη στις Βρυξέλλες (vid)

Ένοπλη επίθεση στις Βρυξέλλες σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (16/10) με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο για δυο νεκρούς με καταγωγή από τη Σουηδία.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ ένας ένοπλος άνοιξε πυρ στις Βρυξέλλες στο κέντρο της πόλης και σκότωσε δυο ανθρώπους ενώ τραυμάτισε ακόμη έναν. Μάλιστα φέρεται να φώναξε «Allahu Akbar» («Ο Αλλάχ είναι μεγάλος»).

Στο βίντεο φαίνεται ένας άνδρας με πορτοκαλί μπουφάν να κατεβαίνει από μια μηχανή και να πυροβολεί αδιακρίτως περαστικούς.

Στο τέλος φαίνεται πως μπαίνει σε ένα κτίριο και να πυροβολεί ανθρώπους που είχαν μπει στο εσωτερικό του και πέφτουν στο έδαφος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Αμερικανοί θεωρούν τον Μητσοτάκη τελειωμένο – Ο Τραμπ θα συναντήσει τον επόμενο πρωθυπουργό

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν...

Ο Μητσοτάκης σκέφτεται να δώσει υπουργείο στον Ανδρέα Λοβέρδο

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου."Παίκτης" του παρασκηνίου μου...