Βίντεο ντοκουμέντα από τη δράση της σπείρας του τράπερ – Πώς ανατίναζε τα ATM (vids)

Με τρία βίντεο, που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις αστυνομικές αρχές, αποκαλύπτεται καρέ καρέ η δράση της συμμορίας που ανατίναζε ATM στην οποία συμμετείχε, μεταξύ άλλων, και πασίγνωστος τράπερ.

Οι τρεις συλληφθέντες έκαναν πολυτελή ζωή και επιδείκνυαν τα χρήματα στα social media, ενώ για να ξεπλύνουν τα κλοπιμαία γυρνούσαν βίντεο κλιπ και έπαιζαν τζόγο.

Ειδικότερα, η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε στην εξάρθρωση σπείρας που έκανε διαρρήξεις σε όλη τη χώρα Συνελήφθησαν τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και ο πασίγνωστος τράπερ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές,  σε δέκα περιπτώσεις τα μέλη της σπείρας είχαν αφαιρέσει 710 χιλιάδες ευρώ.

Τα τρία μέλη της σπείρας συνελήφθησαν στο Καματερό, ενώ είχε προηγηθεί διάρρηξη ΑΤΜ στην Ερμιόνη που είχαν αφαιρέσει 198.515 χιλιάδες.

Η διάρρηξη στον Λούρο

Οι ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ για την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διέπρατταν διαρρήξεις Μηχανημάτων Αυτόματης Ανάληψης (Α.Τ.Μ.) τραπεζών, με χρήση τροχού κοπής μετάλλων αλλά και στέρεων εκρηκτικών υλών, σε διάφορες περιοχές της επικράτειας. Μεταξύ των εμπλεκομένων είναι και ένας γνωστός τράπερ, ο οποίος είχε συλληφθεί το 2021 για παρόμοια αδικήματα και έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, για την υπόθεση συνελήφθησαν τρία άτομα, μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, 26, 27 και 28 ετών, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές και απόπειρες αυτών κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, εκρήξεις, παραβάσεις σχετικά με εκρηκτικές ύλες και όπλα, πλαστογραφία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ