Βίντεο κόλαφος από ξένο ΜΜΕ για Μαρινάκη: «Ο πρόεδρος που κλωτσάει μπάλες και επιτίθεται σε διαιτητές» (vid)

Η ιστοσελίδα «Tifo Football», η οποία υπάγεται στην Βρετανική «The Athletic», έφτιαξε ένα 8λεπτο βίντεο με όλα τα κατορθώματα του Βαγγέλη Μαρινάκη την φετινή σεζόν στον Ολυμπιακό.

Στο εν λόγω βίντεο αναφέρονται χαρακτηριστικά όσα έγιναν στην ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ με 1-3, εκεί όπου ο Μαρινάκης κλωτσούσε μπάλες στον αγωνιστικό χώρο, οι οπαδοί εισέβαλαν στο γήπεδο, ενώ υπήρξε και χτύπημα στο διαιτητή Νταβίντε Μάσα. Ένας ακόμη διασυρμός του ελληνικού ποδοσφαίρου, από τον άνθρωπο που διαρκώς κατηγορεί όλους τους άλλους για την κατάντια του!

Η κίνηση του Κώστα Καραπαπά να πετάξει την φούστα στον πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, χαρακτηρίζεται ως κίνηση μυσογυνισμού ενώ δεν παραλείπονται τα μεταγραφικά κατορθώματα του περασμένου καλοκαιριού και οι 43 (!) παίκτες που αγωνίστηκαν ήδη μέχρι την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ακόμη, αναφέρουν και τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, την Θύρα 7, η οποία «συνεχίζει να δοξάζει τον Μαρινάκη παρά την συμπεριφορά του». Εκεί που η δημοσιογραφία και η έρευνα γίνεται ανεξάρτητα, προκύπτουν τα παρακάτω αποτελέσματα.

Απολαύστε υπεύθυνα:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ