Αυτό που δεν τολμά να πει κανείς για την ΑΕΚ μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό – Δεν χάνει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα ΑΝ ΠΑΙΧΤΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Φίλαθλοι όλης της Ελλάδας.

Χθες είχαμε το τοπικό ντέρμπι Αθηνών – Πειραιώς στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Στα αξιοσημείωτα που συνέβησαν είναι αναμφίβολα η σφαγιαστική διαιτησία με θύμα τον Ολυμπιακό, αλλά και η παραδοχή από την πλευρά του Ολυμπιακού ότι κάποτε το σωματείο του Πειραιά έπαιρνε τα πρωταθλήματα χάρη στην Παράγκα του Θωμά.

Στο μεταξύ δεν ασχολείται κανείς με το αγωνιστικό κομμάτι, το οποίο συνοψίζεται στα εξής:

Η ΑΕΚ, που διεκδικεί πρωτάθλημα (σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που θα παλέψει με τον Άρη και τον Αστέρα Τρίπολης για την τέταρτη θέση) χρειάστηκε τις αποφάσεις του Σλοβάκου διαιτητή για να κερδίσει μια ομάδα επιπέδου 4ης, 5ης και 6ης θέσης, στην οποία ο ΠΑΟΚ για παράδειγμα έριξε για πλάκα τέσσερα γκολ σε ένα ημίχρονο και θα μπορούσε να ρίξει άλλα τόσα, αλλά έκανε συντήρηση δυνάμεων. Και γκολ από κάτι στημένα, αφού η άμυνα του Ολυμπιακού είναι επιπέδου Γ΄Εθνικής.

Κοιτάξτε να δείτε.

Ακόμη και αν ο ΠΑΟΚ έχασε χθες στο Χαριλάου από τον ψυχωμένο Άρη – ο οποίος μπορεί να ξανακερδίσει τώρα τον Αύγουστο σε κάποιο φιλικό με ομάδα χωριού στην Κεντρική Μακεδονία ή με καμία παρέα σε γειτονιά κοντά στην Παπαναστασίου στη Θεσσαλονίκη – δύσκολα θα καταγράψει μέχρι το τέλος του δεύτερου γύρου απώλειες.

Εξάλλου έχει Παναθηναϊκό (που με σπρώξιμο προσπαθούν να τον κρατήσουν ψηλά και έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα), ΑΕΚ (που χάνει εύκολά βαθμούς με τις μικρές ομάδες) και Ολυμπιακό στο σπίτι του, στην Τούμπα.

Αν ο ΠΑΟΚ, κερδίσει και τους τρεις του ΠΡΩΗΝ ΠΟΚ, αν δεν κάνει κοιλιά και ΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ και όχι στο παρασκήνιο, δεν υπάρχει πραγματικά ομάδα να κοντράρει τον ΠΑΟΚ στον δρόμο προς την κατάκτηση του τίτλου.

ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ: Ο οργανισμός του ΠΑΟΚ δεν έχει κανέναν λόγο να ασχοληθεί και ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ με τις κόντρες στον ποδοσφαιρικό και αθλητικό βούρκο του λεκανοπεδίου. Εξάλλου έχει αλλάξει επίπεδο. Χτίζει μια φανταστική ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη τα επόμενα χρόνια και στοχεύει πολύ ψηλά στο Conference League.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ