Αυτό είναι το αντάλλαγμα που θα λάβει ο Βενιζέλος για τη στήριξή του στον ΣΥΡΙΖΑ;

Πολλά είναι πλέον τα δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο σχεδόν ένα βήμα πριν από τον… ΣΥΡΙΖΑ.

Η στάση του πρώην Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην υπόθεση των υποκλοπών έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις οι οποίες προέρχονται κυρίως από «γαλάζια» στελέχη και «Κεντρώους» οι οποίοι όμως το… ρίχνουν Κυριάκο. Μάλιστα, όπως γράφει το topontiki.gr, τους τελευταίους μήνες μάλιστα διακινείται το σενάριο ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα είναι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ενώ άλλοι πάλι διακινούν ότι θα αναλάμβανε Πρωθυπουργός μίας… Προοδευτικής Συμμαχίας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.