Αυτό ακριβώς: Το δεξί χέρι του Παύλου Πολάκη λέει τα πράγματα όπως ακριβώς πρέπει – Βόμβες για Αχτσιόγλου, Τσακαλώτο και Παππά – Τι λέει για Κασσελάκη

Με αληθινές ρουκέτες κατά της Έφης Αχτσιόγλου, του Ευκλείδη Τσακαλώτου και του Νίκου Παππά ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του Παύλου Πολάκη, Μάρκος Χατζησάββας, εξέφρασε τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο στενός συνεργάτης του Χανιώτη βουλευτή κάνει λόγο για «ένα τεράστιο κενό ηγεσίας…» και για την «εδραιωμένη μετριότητα» που, όπως λέει, έρχεται να «μετρήσει αριστεροσύνη» στον νέο υποψήφιο, «να του δικάσει προθέσεις» και «να τον αναγκάσει να «απολογηθεί» για νάρθει κι αυτός στα μέτρα τους!»

Αναλυτικά η ανάρτηση του συνεργάτη του Π. Πολάκη έχει ως εξής:

«Όσο πιο απλά μπορώ…:

Ο Αλέξης Τσίπρας ανέβασε τον ΣΥΡΙΖΑ σε σχετικά ψηλό επίπεδο… Όμως δυστυχώς, ψηλότερο απ´ τα στελέχη που επέλεξε ναχει δίπλα του!

Οι 3 τουλάχιστον από τους σημερινούς υποψήφιους (πολύ πριν ακόμα παραιτηθεί ο Τσίπρας), μέσα σε δίνη υψοφοβίας λειτουργούσαν συνειδητά ή ασυνείδητα για να «κατεβάσουν» το κόμμα στα μέτρα τους… γιατί αλλιώς πώς να είναι εκεί με διακριτό ρόλο…; Το ίδιο κάνουν και τώρα ως υποψήφιοι πρόεδροι. Και εξηγούμαι…:

– η Έφη Αχτσιόγλου, παρότι διαθέτει διακριτές δεξιότητες, δεν μπορεί να τις βάλει πιο μπροστά από την αχαλίνωτη φιλοδοξία της (που κάποιος εμφανώς την έπεισε ότι δεν πειράζει που την έχει…). Όμως πειράζει… Άσε που στο αφήγημά της φαντασιώνεται (διδασκαλικά κάπως) να μας «φορέσει» και κάτι αυστηρούς κανόνες, που με αυστηρό τρόπο λέει θα φροντίσει να τηρηθούν αυστηρά…!

– ο Νίκος Παππάς, παρότι καλό παιδί και με στοιχεία κανονικού ανθρώπου…, δεν μπορεί να επιδείξει την απαιτούμενη ηγετική πυγμή, ούτε να αποτινάξει από πάνω του την αρρωστημένη εμμονή του ΣΥΡΙΖΑ για εσωκομματικές (αλλά και εν γένει) ισορροπίες. Επίσης για να το κλείσω με τον τρόπο που ο καθένας καταλαβαίνει…: εμείς μέχρι χτες, με τον Νίκο Παππά είμασταν…, αυτός δεν ήταν ποτέ με μας!

– ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, παρότι το ιδεολογικό και πολιτικό του υπόβαθρο είναι βαθύτερο από των άλλων δυο, δεν μπορεί να τιθασεύσει τον ναρκισσισμό του, που ως πολιτικό στοιχείο δεν συνάδει ούτε καν σε Τομεάρχη οικονομικών. Κι άλλα πράγματα δεν μπορεί…: δεν μπορεί πχ να πει σε κείνο το ΚΚΕ Εσωτερικού (ξέρετε εσείς, μην επεκταθούμε), αλλά ούτε και στον Στουρνάρα «μάυρα μάτια έχεις»…!

Αυτά (έτσι λίγο λακωνικά και ατάκτως ερριμμένα) συνιστούν την γενικευμένη μετριότητα που λέγαμε πιο πάνω…, για την οποία και οι 3 υποψήφιοι πασχίζουν να μας πείσουν ότι μπορεί να αποβεί σε ένα καλό μέλλον για τον ΣΥΡΙΖΑ , τον λαό και τη χώρα.

Κάπως έτσι, δημιουργείται εμφανώς ένα τεράστιο κενό ηγεσίας…, ενός πολιτικού χώρου με γενικως έντιμα και αξιόλογα μέλη και αρκετά καλά μυαλά. Και τσουπ! προς θλίψη και σκεπτικισμό των πολιτικών αντιπάλων, εμφανίζεται αυτός ο Στέφανος Κασελάκης που μερικοί από σας αρέσκεστε να αποκαλείτε «αυτοδημιούργητο»! (δεν ξέρω αν αυτός ο χαρακτηρισμός έχει αρνητικό πρόσημο για σας…, αλλά για τον περισσότερο κόσμο σημαίνει 2 πράγματα: πρώτον ότι δεν τον κρατάει κανείς από τα @@ και δεύτερον ότι δεν μπορεί να εξαγοραστεί).

Εμφανώς ο άνθρωπος αυτός (διαθέτοντας σαφώς μικρότερη πολιτική εμπειρία από τα ελληνικά πολιτικά πράγματα -μπορεί ναναι και καλό αυτό-) δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ στη ζωή και την πορεία του που να είναι μέτριο… Αντιθέτως!

Έρχεται λοιπόν και λέει : «εγώ ΣΥΡΙΖΑ γιαυτό και γιαυτό το λόγο»! και… «μπαίνω μπροστά, να σταματήσω την καθοδική περιδίνηση του χώρου»! Και τότε έρχεται η εδραιωμένη μετριότητα να τον κοιτάξει στα δόντια…!!! Να του μετρήσει αριστεροσύνη, να του δικάσει προθέσεις, να τον αναγκάσει να «απολογηθεί» για νάρθει κι αυτός στα μέτρα τους! ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ…!

Με τον Στέφανο λοιπόν, μεταξύ άλλων και για να τελειώνουμε μ´ αυτό το νια νια του ΣΥΡΙΖΑ που πάνε να το φορέσουν… ως γενετικό χαρακτηριστικό σε όλη την Αριστερά, σε όλο τον προοδευτικό και δημοκρατικό κόσμο.

ΟΧΙ κοπέλια, δεν είμαστε όλοι νια νια επειδή η ζωή μας έριξε σ´ αυτό το στρατόπεδο…! Κάντε μας τη χάρη…

Υ.Γ. 1.

Ο Μητσοτάκης πάσχισε με πολλά ιδιαίτερα και πλήρωσε αδρά για να φιλοτεχνήσει & να κατασκευάσει ένα προφίλ επιτυχημένου, έξυπνου, αυτοδημιόυργητου, άριστου, σύγχρονου, ελευθεριακού κλπ… και ξαφνικά του σκάει από απέναντι το πρωτότυπο!

Κρίμα μωρέ κι αυτός…

Υ.Γ. 2.

Δεν αναφέρθηκα καθόλου στον Στέφανο Τζουμάκα για τον απλούστατο λόγο ότι ο άνθρωπος δεν έχει τίποτα να κάνει με αυτή την κουβέντα… Είναι μια ξεχωριστή περίπτωση (και μέλος της ΟΜ που συντονίζω, άρα υπό την προστασία μου…)»

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ