Αυτοεξευτελίζονται καθημερινά ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας

Η Πυθία σχολιάζει

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ζούμε την πιο γελοία προεκλογική περίοδο της μεταπολιτευτικής ιστορίας της χώρας. Να σημειώσουμε εδώ ότι κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν πιστεύει πως το αποτέλεσμα των εκλογών θα αλλάξει τη ζωή του προς το καλύτερο, όποιο και αν είναι αυτό.

Η απουσία πολιτικού λόγου είναι εμφανής. Εκτός αυτού ελάχιστες είναι πλέον οι διαφορές ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για δύο φιλομνημονιακά – μεταμνημονιακά μορφώματα, πρόθυμα να υπηρετήσουν ξένα κέντρα και απολύτως εξαρτημένα από εγχώρια οικονομικά κέντρα εξουσίας.

Επειδή, λοιπόν, ο πολιτικός λόγος απουσιάζει και επειδή η πολιτιστική κατρακύλα της χώρας και η συστημανική λουμπενοποίηση της κοινωνίας μας συνεχίζεται στο πλαίσιο του made in Θsa στρατηγικού σχεδιασμού ολοκλήρωσης της αποικιοποίησης της πατρίδας μας, οι αμερικανόπληκτοι σύμβουλοι Μητσοτάκη και Τσίπρα προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα.

Περιφέρουν λοιπόν τους δύο διεκδικητές της εξουσίας σε απίθανες παρακμιακές εκπομπές τριτοκοσμικής μπανανίας ή σε κάτι youtubers της κακιάς ώρας. Μιλάμε για απίθανη ξεφτίλα. Μιλάμε για πλειστηριασμό γελοιότητας. Μιλάμε για δύο πρόσωπα πρόθυμα να αυτοεξευτελιστούν, ενώ από κάτω ορδές αμοιβάδων και λοβοτομημένοι κλακαδόροι αλαλάζουν.

Και άντε, από τον Μητσοτάκη και τους δεξιούληδες τα περιμέναμε αυτά. Από τον Τσίπρα που έχει χτυπήσει και το μποτοξάκι του, όμως;

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ