Αυτοί είναι οι εκδότες και δημοσιογράφοι με τους οποίους κάνει διακοπές μαζί ο Μητσοτάκης – Όλα τα ονόματα

Εξαφανισμένος παραμένει ο Κυριάκος Μητσοτάκης εδώ και τρεις ημέρες, μετά τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Την ώρα που ο  πρωθυπουργός της χώρας δεν έχει πει κουβέντα για το γεγονός ότι 200 νεοναζί χούλιγκανς από την Κροατία διέσχισαν ανενόχλητοι τη χώρα, δολοφόνησαν έναν άνθρωπο και οι ελληνικές αρχές -αν και είχαν ενημερωθεί έγκαιρα- δεν έκαναν τίποτα, μαθαίνουμε από ιστοσελίδες του τοπικού Τύπου, ότι συνεχίζει τις διακοπές του στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα zarpanews «ο πρωθυπουργός περνάει στιγμές ξεκούρασης στο πατρικό της οικογένειας Μητσοτάκη στο Ακρωτήρι, ενώ δεν λείπουν και οι κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες παρευρέθηκε τις προηγούμενες μέρες. (..) Αυτές οι διακοπές του πρωθυπουργού χαρακτηρίστηκαν από μία έντονη εξωστρέφεια, καθώς εκτός από τις καθιερωμένες βουτιές στο Μαράθι, δεν δίστασε να κάνει βόλτα στο Ενετικό Λιμάνι αλλά και στο κέντρο της πόλης των Χανίων».

Ειδικότερα, ο Κ. Μητσοτάκης το βράδυ της Δευτέρας μαζί με τη σύζυγό του παρευρέθηκαν στο πάρτι γενεθλίων του νομικού Γιώργου Μυλωνογιάννη, ο οποίος είναι σύμβουλος του πρωθυπουργού σε φορολογικά θέματα και πρόεδρος της ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

Καλεσμένοι όπως μαθαίνουμε από την ίδια ιστοσελίδα ήταν ο Θόδωρος Ρουσόπουλος και η σύζυγός του Μάρα Ζαχαρέα, ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής, η βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Σέβη Βολουδάκη, και οι εκδότες – δημοσιογράφοι: Τάσος Καραμήτσος (Πρώτο Θέμα), Χρήστος Ράπτης (iefimerida.gr) και Γιάννης Κουρτάκης (του ομίλου των Παραπολιτικών).

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...