Αυτοί είναι οι δύο πασίγνωστοι μεγαλοδημοσιογράφοι που είδαν τον Μηταράκη στο σκάφος

Εδώ και βδομάδες το Μαξίμου έψαχνε αφορμή για να καρατομήσει το Νότη Μηταράκη από το υπουργείο προστασίας του πολίτη. 

Διαβάστε παρακάτω τι αποκαλύπτει ο Κύριος Μάξιμος στο newsbreak.gr:

Η όλη κατάσταση μάλιστα είχε λάβει διαστάσεις φαρσοκωμωδίας, αφού για πρώτη φορά στη μεταπολίτευση είδαμε την κυβέρνηση να αδειάζει και να διαψεύδει υπουργό, ακόμα και για ψύλλου πήδημα, λίγες ημέρες μετά την ορκωμοσία της! Τη μία για την πανεπιστημιακή αστυνομία, την άλλη για την «Αστραχάν» αστυνομία και πάει λέγοντας.

Η αφορμή εντέλει ήταν η παρουσία του Νότη Μηταράκη σε σκάφος φίλου του, όχι σε κρουαζιέρα, αλλά στο λιμάνι της Πάτμου. Η αλήθεια είναι ότι το Μαξίμου είχε ενημερωθεί από τον ίδιο τον υπουργό, ότι θα απουσιάζει για τέσσερις ημέρες, προκειμένου να βρίσκεται εδώ όλο τον Αύγουστο.

Το δημοσίευμα όμως της Καθημερινής, που περιέγραφε την εικόνα του «υπουργού σε σκάφος» ενώ η Ελλάδα καίγεται, σε αντίθεση με τον «ήρωα Κυριάκο» ο οποίος παρότι «είχε ανάγκη την ξεκούραση» έμεινε στην Αθήνα, ήταν ο «πυροκροτητής».

Η Πάτμος πάντως αποδεικνύεται στέκι του δημοσιογραφικού και πολιτικού κόσμου. Όχι ένας, άλλα δύο δημοσιογράφοι, ήταν τον υπουργό πάνω στο σκάφος. Ο Αλέξης Παπαχελάς και ο Γιώργος Παπαχρήστος..

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ