Αυτές είναι οι οδηγίες του Μαξίμου στους βουλευτές της ΝΔ

Με σαφείς οδηγίες φεύγουν οι βουλευτές της ΝΔ για την επαρχία τις μέρες της μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα καθώς στο Μέγαρο Μαξίμου θεωρούν ότι είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να πάρει το κυβερνών κόμμα την ανάσα που χρειάζεται, σταθεροποιώντας τη διαφορά του με τον ΣΥΡΙΖΑ ένα μήνα πριν από τις εκλογές.

«Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε. Προβάλετε το έργο που έκανε η κυβέρνηση και δώστε πειστικές απαντήσεις για τα λάθη μας. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα. Οι γιορτές του Πάσχα είναι η καλύτερη ευκαιρία για μία χαλαρή συζήτηση με τους ψηφοφόρους» ήταν το μήνυμα της Πειραιώς προς τους βουλευτές της κοινοβουλευτικής ομάδας του κυβερνώντος κόμματος.

Η παρότρυνση αυτή προς τα κυβερνητικά στελέχη θεωρήθηκε αναγκαία, καθώς στο Μέγαρο Μαξίμου οι συνεργάτες του πρωθυπουργού εμφανίζονται προβληματισμένοι από τα ποιοτικά στοιχεία των μετρήσεων. Γιατί όπως λένε, δημοσκοπικά μπορεί να υπάρχει μία ανάκαμψη για την ΝΔ μετά τα Τέμπη, τα στοιχεία ωστόσο που έχουν να κάνουν με την οικονομία και την δημοκρατία εμφανίζονται προβληματικά. Όπως προβληματικά είναι και τα στοιχεία που δείχνουν τις κυβερνητικές ευθύνες στα τέμπη.

Με λίγα λόγια η ακρίβεια στο σούπερ μάρκετ και τα Τέμπη είναι ανοικτές πληγές για την κυβέρνηση.

Δεδομένου μάλιστα ότι το Πάσχα είναι οικογενειακή γιορτή, τα κυβερνητικά στελέχη φοβούνται ότι οι συζητήσεις μπορεί να επανέλθουν στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα, στις κυβερνητικές ευθύνες και στο τι τελικά έφταιξε και έχασαν την ζωή τους 57 νέοι άνθρωποι.

Φυσικά, η ακρίβεια στο σούπερ μάρκετ αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των πολιτών καθώς οι πολίτες επιμένουν ότι το φετινό Πασχαλινό τραπέζι είναι το ακριβότερο όλων των προηγούμενων ετών επισημαίνοντας παράλληλα, ότι θα πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτή την κατηφόρα.

«Ο πληθωρισμός σήμερα είναι τριπλάσιος στις τιμές των προϊόντων διατροφής και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να το αντέξει ο μέσος πολίτης», υποστηρίζουν πολλά κυβερνητικά στελέχη δηλώνοντας μάλιστα τον προβληματισμό τους κατά πόσον οι πολίτες μπορούν πλέον να πειστούν ότι για την κατάσταση αυτή φταίει ακόμα ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...