Αυτά είναι τα μέτρα της κυβέρνησης για την οπαδική βία (vid)

Αυτά είναι τα μέτρα της κυβέρνησης για την οπαδική βία. Τα μέτρα για την πάταξη της οπαδικής βίας ανακοινώνει η κυβέρνηση, λίγες ημέρες μετά τα επεισόδια στου Ρέντη και τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι ανακοινώσεις γίνονται από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, ενώ οι αποφάσεις ελήφθησαν στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Μέγαρο Μαξίμου, με τη συμμετοχή και της ΕΥΠ.

Ο κ. Μαρινάκης ανακοίνωσε τη διεξαγωγή όλων των αγώνων της Super League 1 κεκλεισμένων των θυρών για 2 μήνες. Το μέτρο αφορά και τις ομάδες Β που αγωνίζονται στη Super League 2. Το μέτρο μπορεί να επεκταθεί κατά περίπτωση και σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα.

Το μήνυμα Μητσοτάκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην κυριακάτικη ανάρτησή του στο διαδίκτυο με την εβδομαδιαία ανασκόπηση του κυβερνητικού έργου, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο θέμα.

Στην ανάρτηση εξέφρασε την οργή του και διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα είναι αμείλικτη όσο ψηλά και αν βρίσκονται αυτοί που υποκινούν τη βία ή την ανέχονται.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ